K KeremGün Femtopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2022 #21 Mert Göktuğ dedi: Evet Amazon'dan aldım bakalım dediğim gibi aslında içim rahattı sonra DeathAdder'ın çok övüldüğünü görünce içime kurt düştü Genişletmek için tıkla... ne oldu memnun musun
Mert Göktuğ dedi: Evet Amazon'dan aldım bakalım dediğim gibi aslında içim rahattı sonra DeathAdder'ın çok övüldüğünü görünce içime kurt düştü Genişletmek için tıkla... ne oldu memnun musun
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Eylül 2022 #22 KeremGün dedi: Ne oldu memnun musun? Genişletmek için tıkla... Ben haste kullanıyorum ve DeathAdder V2 de kullanmıştım, haste çok daha iyi.
KeremGün dedi: Ne oldu memnun musun? Genişletmek için tıkla... Ben haste kullanıyorum ve DeathAdder V2 de kullanmıştım, haste çok daha iyi.
K KeremGün Femtopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2022 #23 Liberte Sergen dedi: Ben haste kullanıyorum ve DeathAdder V2 de kullanmıştım, haste çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... bende amazondan almayı düşünüyorum haste
Liberte Sergen dedi: Ben haste kullanıyorum ve DeathAdder V2 de kullanmıştım, haste çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... bende amazondan almayı düşünüyorum haste