DeathAdder v2'nin sağ clickinin sert olması normal mi?

adimetehan

Hectopat
Arkadaşlar geçen açtığım konudaki gibi hala takılı kaldım. Sol Click normal fakat sağda ise biraz daha sert normal mi? Değil mi? Anlamadım iade yapmalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz söyleyince fark ettim ben de. Aşırı fark edilebilecek bir şey değil aslında, ben de DeathAdder V2 kullanıyorum şu anda ve benim faremde de mevcut aynı şey. Sanırım daha çok tıklayınca daha yumuşak hissettiriyor. Pek bir bilgim yok açıkçası, durum bildirmek istedim.

Arkadaşlar geçen açtığım konudaki gibi hala takılı kaldım. Sol Click normal fakat sağda ise biraz daha sert normal mi? Değil mi? Anlamadım iade yapmalı mıyım?

Da V2 tüm ürünlerde bu durum mevcut. Sağ Click sola göre hafif. Normal bir durum yani.

Simetrik olmadığı için ağırlık merkezinden farklı bir yere basıyor olabilirsiniz. Aynı hizada değil de sağ Click'i biraz daha önden bastırısanız muhtemelen eşit sertlikte hissedersiniz. Zaten çoğu kişinin orta parmağı işaret parmağından uzun olduğu için gerekli gibi görünüyor.

Bende denedim şimdi öyle birşey hissetmedim iki tarafta aynı.

Hocam sağ click üstünde basılı tuttuğumda sağa sola minnacık kayma oluyor bende sizde de var mı acaba bu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…