DeathAdder V3 model mouse ayarları nasıl olmalı?

SunseTTime

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, yeni aldığım Ryzen 5 7600X RX 9060 XT sistemde mouse hareketleri ile oyunlarda tekleme oluyor. Zaman zaman FPS düşüşü ile beraber kasmalar da oluyor ama o herhalde mouse kaynaklı değildir oyun optimizasyonu ve ayarları ile minimize edilebilir diye düşünüyorum. Esas sorunum tekleme. Şu an bendeki mouse giriş seviye bir mouse X-pike SMX R89 ki zaten oyun içi hassasiyetim oldukça yüksekti onu düşürünce %80-90 oranında teklemeler anında gidiyor. Geri kalan %10'luk durum DeathAdder V3 farenin kalitesi ile tamamen çözülür mü? Ve DPI ve hertz seçmek dışında bir ayar yapmak gerekir mi? Sensör, Hertz değeri gibi birçok özelliği benim önceki fareden çok daha kaliteli duruyor. Şimdiden teşekkürler.

NOT: BIOS default ayarlarda, driver ve windows güncellemeleri tam, AMD radeon ile gecikmeye sebep olabilecek ayarlar kapatıldı, ekstra olarak UPS ile elektrik dalgalanmalarını da önledim. Yani teorikte tekleme için pc kaynaklı bir sorun yok gibi duruyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…