DeathAdder V3 mü Superlight 2 mi?

belirsizz

Hectopat
Makaleler
3
Dün bir teknoloji mağazasından Razer DeathAdder V3 Pro aldım eve gelince elime büyük gelebilir diye düşündüm(elim 15x8 ama büyümeye devam ediyor, tutuşum claw palm arası) o yüzden DeathAdder V3 Pro'yu gelmeden iade mi etsem diye düşünüyorum sizce iade etmeli miyim?(iade edersem tek alternatifim gpx 2 olur)@jealeusy

@JeaLeusy

@599108

V3 proyu şuan ki fiyatıyla mı aldınız ? Çok daha iyi alternatifler var o paraya. GPX 2 yerine de beast x falan var ama sanırım reklamını iyi yapan markaları tercih etmek istiyorsunuz.

Benim tercihim GPX2 olurdu ama elin küçükmüş daha küçük mouselara yönelebilirsin.

V3 Pro'yu şu anki fiyatıyla mı aldınız? Çok daha iyi alternatifler var o paraya. Gpx 2 yerine de Beast X falan var ama sanırım reklamını iyi yapan markaları tercih etmek istiyorsunuz.

Evet indirim gelmediği için şu anki fiyatindan aldım.

Benim tercihim gpx2 olurdu ama elin küçükmüş daha küçük mouselara yönelebilirsin.

Gpx 2 alacaktım ama 1200 TL fark olduğu için dav3 tercih ettim çarşamba günü falan elime ulaşacak mış büyük mü gelir?

Elinize büyük gelebilir ama o fiyata zaten çok daha mantıklı tercihler var diyebiliriz. Eğer dediğim gibi markalara bakıyorsanız pek bir öneri yapamam zaten.

Bunların dışında markalara yönelmeyi düşündüm ama iyi bir satıcı bulamadım o yüzden dav3 Pro'ya döndüm zaten elim garip bir şekilde büyümeye devam ediyor 17x9 falan olursa elime oturur sanırım.

Eliniz büyümeye devam ediyor diye ona göre seçmek ne kadar doğru bilemem ama büyüme sırasında mouseyi kullanırsanız bir uyumsuzluk sorunu oturmama sorunu yaşayacağınızı sanmıyorum. GPX2 yerine şuna bakabilirsiniz o bantta rakipsiz.
Stok sorunu var ama beklerseniz GPX2 ile aynı fiyatta çok daha doğru bir seçim olur. Bunun dışında bunun mini versiyonuna bakabilirsiniz ama o baya küçük. Buna stok beklenebilir veya onun dışında GPX2 5k ya düşmüş stok beklemek istemezseniz tercih edilebilir gibi. Ama beast x çok daha doğru olur.

Bu modelin mini versiyonu da bakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…