Pulsar Xlite V3 eS modeli şu an wraith üzerinde swar koduyla 4.250 lira bandına geliyor. Seçenek olarak sizde kalsın. DeathAdder'ın kronik birkaç sorunu var diye biliyorum scroll sorunu vs.
Pulsar Xlite V3 eS modeli şu an Wraith üzerinde swar koduyla 4.250 lira bandına geliyor. Seçenek olarak sizde kalsın. DeathAdder'ın kronik birkaç sorunu var diye biliyorum scroll sorunu vs.
Wraith'den asla bir ürün almamayı düşünüyorum mouse, klavye çünkü kutuyu açtıktan sonra iade kabul etmiyor ve ayrıca scroll tusu DeathAdder V3 Pro'da yok diye biliyorum zaten kullanmıyorum yine de teşekkür ederim tavsiyeniz için.
Wraith'den asla bir ürün almamayı düşünüyorum mouse, klavye çünkü kutuyu açtıktan sonra iade kabul etmiyor ve ayrıca scroll tusu DeathAdder V3 Pro'da yok diye biliyorum zaten kullanmıyorum yine de teşekkür ederim tavsiyeniz için.
Hocam şöyle söyleyeyim; ilk başlarda sadece hafif görmemezlikler oluyordu ilk 1 yıl fark etmedim hatta. Son aylarda iyice bozuldu scrollu çevirsemde görmüyordu veya görse bile tam tersi yönde yapabiliyordu.
Aynı Mouse a bende sahibim scroll sorunu bende yaşıyorum ancak scroll sizin için sorun olmayacaksa hem normal V3 modeli hemde kablosuz V3 pro modeli bu fiyata alınabilecek en iyi mouse içiniz rahat olsun.
Aynı mouse a bende sahibim scroll sorunu bende yaşıyorum ancak scroll sizin için sorun olmayacaksa hem normal V3 modeli hem de kablosuz V3 Pro modeli bu fiyata alınabilecek en iyi mouse içiniz rahat olsun.