DeathAdder V3 Pro için mouse pad önerisi

Bütçe
1000
Mousepad Bu mousepad gözüme güzel gözüktü açıkcası ve Wraith'in stok getirmesini bekliyeceğim sanırım hala istediğim bir mousepad bulamadım yorumlarınız için teşekkür ederim.

Mousepad Bu mousepad gözüme güzel gözüktü açıkcası ve Wraith'in stok getirmesini bekliyeceğim sanırım hala istediğim bir mousepad bulamadım yorumlarınız için teşekkür ederim.
Bu bütçeye alınmaz. Aceleniz yoksa Wraith güzel ürünler getirecek.

Wraith lethal gaming saturn gibi modeller getireceğini duydum hatta canlı destekten de teyit etmiştim ben onu bekliyorum şahsen lgg mouse padleri lider her konuda bekleyin derim. Şuan anlaşma aşamasındalarmış

Wraith lethal gaming saturn gibi modeller getireceğini duydum hatta canlı destekten de teyit etmiştim ben onu bekliyorum şahsen lgg mouse padleri lider her konuda bekleyin derim. Şuan anlaşma aşamasındalarmış
Lamzu energon aldım hocam bakalım

Swarcowun sponsor olduğu wraithten bir şey almayın herşeyi abartıyor sırf ciro yaptırmak için onun karşılığında para kazanıyor. Bende xraypad aldım control diye bildiğin speed mouse pad iade de almıyorlar boşu boşuna çöpe gitti param

Hangisini aldınız acaba Aqua Control Plus mı 2 mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…