DeathAdder V3 Pro scroll düzgün çalışmıyor

Garantisi varsa direkt gönder. Hiç uğraşma. Üflemekle falan düzelmez. İçini açmak gerekiyor. Benzer problemi Logitech G703 ile yaşıyorum. İçini açıp, scroll yerine küçük kağıt sıkıştırınca düzeliyor ama belli bir zaman sonra yine bozuluyor. Açtığım için garanti dışına çıktı tabii. Aynı hatayı sen yapma. Yoksa sürekli tamir etmen gerekir.

Garantisi varsa direkt gönder. Hiç uğraşma. Üflemekle falan düzelmez. İçini açmak gerekiyor. Benzer problemi Logitech G703 ile yaşıyorum. İçini açıp, scroll yerine küçük kağıt sıkıştırınca düzeliyor ama belli bir zaman sonra yine bozuluyor. Açtığım için garanti dışına çıktı tabii. Aynı hatayı sen yapma.
Hocam G Pro SL2 de bu sorun varmı? Mouse değişmeyi düşündüm ama bu sorun hangi ürünlerde oluyor onu bilmiyorum.

Hocam G Pro SL2 de bu sorun varmı? Mouse değişmeyi düşündüm ama bu sorun hangi ürünlerde oluyor onu bilmiyorum.
Elektronik şans işi biraz. Bütün farelerde denk gelebilirsin. Logitech scroll konusunda diğerlerine göre daha sorunlu diyebilirim. G402 Hyper'da da aynı problemi yaşadım. Onda hiç çalışmıyordu. Şimdi de G703'te yaşıyorum. Ters algılıyor sendeki gibi. DA V3 Pro'da scroll problemi duymamıştım. Hangi ürünlerde olduğunu bilmek zor. Kronik problemleri araştırmak lazım almadan önce.

Dediğim gibi garanti varsa, hiç düşünmeden teknik servise gönder. Kendi uğraşmana değmez. Ben uğraşmaktan sıkıldığım için kenara attım.

Viper V2 Pro kullanıyorum ayni encoder kullanıyorlar. Razer'in maalesef scroll parçaları çok kalitesiz garantiden gelse bile tekrar sorun çıkarır. Bir pipeti 10cm uzunluğunda kesip scrollun sol tarafina sokup üfle ve o sırada scrollu yukarı aşağı çevir ben öyle çözdüm fakat bir süre sonra tekrar yapacaktır.

Viper V2 Pro kullanıyorum ayni encoder kullanıyorlar. Razer'in maalesef scroll parçaları çok kalitesiz garantiden gelse bile tekrar sorun çıkarır. Bir pipeti 10cm uzunluğunda kesip scrollun sol tarafina sokup üfle ve o sırada scrollu yukarı aşağı çevir ben öyle çözdüm fakat bir süre sonra tekrar yapacaktır.

Deneyeceğim bakalım umarım olur da sorun yaşamamak için tonla para verip bu durumu yaşamak üzücü oldu.

Hocam şubatta almıştım 5-10dk ya bakıp yazayım ama eski olduğunu sanmıyorum. Tam modeli DeathAdder V3 Pro Faker Edition. Acaba Faker versiyonu eski versiyonlarla toplu üretilip mi satıldı?
Faker editionda bilmiyorum bende.Bende almayı düşünüyorumda başka bir forumda gördüm bende eski seri numrasına sahip olanlarda oluyormuş genellikle bu hata

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı