DeathAdder V3 Pro vs Logitech G PRO X Superlight

Makaleler
1
Razer DeathAdder Pro V3 mü Logitech G PRO Superlight X mı terchi edilmeli? Önceden DeathAdder Chroma kullanmıştım 2 yılda Switch'leri ömrünü bitirmişti. Şu anda G300s kullanıyorum 5-6 sene oldu alalı Switch'leri hala sağlam.

Razer DeathAdder Pro V3 mü Logitech G PRO Superlight X mı terchi edilmeli? Önceden DeathAdder Chroma kullanmıştım 2 yılda Switch'leri ömrünü bitirmişti. Şu anda G300s kullanıyorum 5-6 sene oldu alalı Switch'leri hala sağlam.

Tabii ki de DeathAdder V3 Pro kendimde kullanıyorum aktif olarak aklına bir soru takılırsa sorabilirsin.

Tabii ki de DeathAdder V3 Pro kendimde kullanıyorum aktif olarak aklına bir soru takılırsa sorabilirsin.

Aklımda tek bir soru var o da Switch ömrü yukarıda yazdığım gibi 2018'de Razer DeathAdder Chroma kullandım. Garantisi bittikten sonra tıklamamaya veya çift tıklamaya başlamıştı. Bende geri G300S'e döndüm ve hala onu kullanıyorum.

Aralarındaki fiyat hemen hemen aynı aralarındaki farklar nelerde overpriced dediniz?

DeathAdder V3 Pro 750 IPS 70G. G PRO X Superlight Hero sensör kullanırken V3 Pro focus 30k kullanıyor. Switch ömrü konusunu dert etme. Chroma ile V3 Pro bir değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı