DeathAdder V3 Pro vs Rival 5

Bütçe
4000

NormalHuman

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Web & Game Developer
Merhaba,

Yeni bir mouse alacağım. SteelSeries klavye tercih ettim. Seri bozulmasın diye fare olarak da SteelSeries Rival 5 hoşuma gitti ancak DeathAdder V3 Pro baktığım da özellikleri Rival 5'i katlar :D ancak araştırmalarıma göre Razer farelerin scroll tuşunun kronik sorunlu olduğunu söylüyorlar. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Ya da kaliteli markalar içerisinde önerdiğiniz başka mouse modeli var mıdır? Bütçemi 4000'e kadar çıkarabilirim.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Rival 5 💩

Büyük elin varsa Palm tutuyorsan V3 Pro alabilirsin. Scroll herkeste bozulacak diye bir şey yok. Bozulursa da garantisi var. Fareyi fazla kirletmeyip, içine toz sokmazsan bir şey olmaz.

Merhaba, öncelikle şahsi fikrim iki fare de fiyatı etmez. DeathAdder gerçekten dümdüz bir laptop faresi gibi hissettirmişti kullandığımda bana kötü değil fakat bu bütçeye kesinlikle değmeyeceğini düşünüp satmıştım. Rival 5 de gerçekten Rival 600 ile gördüğüm kadarı ile gündelik kullanımda aynı olmasına rağmen neden bu kadar pahalı anlamlandıramadığım bir mouse. Ekosistem olarak kullanmak tavsiyemdir.

Razer grubunda tavsiyem Basilisk V3 Pro.
SteelSeries grubunda tavsiyem Aerox 5 Wireless veya Rival 650 Wireless olur.

Merhaba, öncelikle şahsi fikrim iki fare de fiyatı etmez. DeathAdder gerçekten dümdüz bir laptop faresi gibi hissettirmişti kullandığımda bana kötü değil fakat bu bütçeye kesinlikle değmeyeceğini düşünüp satmıştım. Rival 5 de gerçekten Rival 600 ile gördüğüm kadarı ile gündelik kullanımda aynı olmasına rağmen neden bu kadar pahalı anlamlandıramadığım bir mouse. Ekosistem olarak kullanmak tavsiyemdir.

Razer grubunda tavsiyem Basilisk V3 Pro.
SteelSeries grubunda tavsiyem Aerox 5 Wireless veya Rival 650 Wireless olur.

Basilisk V3 Pro fiyatını hak ediyor mu yani? DeathAdder V3 Pro ile aynı özelliklere sahip. V3 Pro çok ağır. Önermem.

Laptop faresi gibi hissettirdiğini söylediğin fare hangi DeathAdder?

Basilisk V3 Pro fiyatını hak ediyor mu yani? DeathAdder V3 Pro ile aynı özelliklere sahip. V3 Pro çok ağır. Önermem.

Laptop faresi gibi hissettirdiğini söylediğin fare hangi DeathAdder?

Şu an kendim Basilisk V3 Pro kullanmaktayım ve açıkçası FPS oyunlarında hiçbir ağırlık eksisini yaşamadım. DeathAdder modelleri genel olarak görünüşte hoşuma gitmiyor performansına laf etmedim zaten. Dediğim gibi bana o fiyata değecek bir mouse gelmedi.

Şu an kendim Basilisk V3 Pro kullanmaktayım ve açıkçası FPS oyunlarında hiçbir ağırlık eksisini yaşamadım. DeathAdder modelleri genel olarak görünüşte hoşuma gitmiyor performansına laf etmedim zaten. Dediğim gibi bana o fiyata değecek bir mouse gelmedi.

Basilisk V3 Pro ile aynı fiyatta.

DeathAdder modellerini ben de sevmiyordum. V3 Pro'da tasarım değişti. Şu an çok hoş oldu. FPS oyunları için DeathAdder V3 Pro daha iyi olacaktır. Ağır fare ile düşük hassasiyet FPS oyunu oynamak eziyet. Farkı hafif fareye geçince anlıyorsun.

Basilisk V3 Pro ile aynı fiyatta.

DeathAdder modellerini ben de sevmiyordum. V3 Pro'da tasarım değişti. Şu an çok hoş oldu.

Ben zaten basilisk ucuz gidip onu alın demedim, konuyu açan arkadaş 4000TL fiyatına çıkabileceğini belirtmiş ve ben de kendi deneyimimden yola çıkarak bir tavsiyede bulundum olay bu. Yeni tasarım hoşa gider gitmez şahsi görüş tabii.

Sal SteelSeries fareyi Razer al diyorsunuz yani kısaca :D

Evet, SteelSeries'ın alınabilir 1-2 ucuz faresi var o kadar. Kötü oluyor genelde fareleri. 3-4 faresini kullanmıştım.

DeathAdder V3 Pro alabilirsin, pişman olmazsın açıkçası.

V3 Proyla karsilastirilamayacak urun SS urunleri. Herhangi bir sorunuz varsa, sorabilirsiniz. Cevaplayabilirim V3 Pro hakkında.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı