DeathAdder V3 Pro vs Superlight 2 vs Sora V2 vs WLmouse Beast X

Bütçe
6000

yldrmjk

Picopat
Katılım
28 Temmuz 2024
Mesajlar
103
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bütçe: 6000₺
Tutuş şekli: Palm.
El ölçü: 18cm.
Oyun: Valorant.

DeathAdder V3 Pro, Superlight 2, Sora V2 vs WLmouse Beast X mi?
Sizce bunlardan en iyisi hangisi. Birini alacağım kararsız kaldım yardımcı olur musunuz? FPS oyunları için istiyorum. 6K bütçeye espor için alınacak en iyi mouse hangisi sizce?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
EL tutuşuna göre. Claw tutuyorsan Superlight 2 veya Beast X al. Sora V2'nin 8000hz alıcısı hala gelmedi o yüzden ben almazdım kaç ay oldu yani. Ergo kullanıyorsan da Superlight 2 Dex var ona veya WL mouse Sword X Bak derim.





Bu dördüne göre en çok nelere önem veriyorsan seç. El boyutun - Tutuş şeklin - ve malzeme kalitesi olarak beklentin tam olarak ne? Sensör olarak bir tık daha iyi şu an GPX2 serisi ama malzeme kalitesi magnezyum olması vs WLmouse olanlar daha kaliteli tabii ki.
 
Palm tuttuğun için DeathAdder V3 Pro, Superlight 2 Dex ve Sword X bakabilirsin.
Superlight 2 Dex incelemelerine bakmadım, o yüzden bir şey diyemicem. DeathAdder V3 Pro'nun tek eksisi dongle. Sword X ise delikli yapıda ve şahsen ben magnezyum malzemeyi sevmiyorum. Waizowl OGM Pro V2 bakabilirsin ayrıca. Lakin biraz daha küçük bir fare. Elin geniş ise bakma. Örneğin benim elim 19cm ve geniş. DeathAdder harici palm fareler küçük geliyor bana şahsen.
Eloshapes adlı siteden boyutlarını karşılaştırabilirsin.
 
FPS oyunları için istiyorsan hafif mouse daha elverişli oluyor. Bütçe varsa wlmouse u çak geç
 
Benim tutuşum farklı, claw finger karışımı gibi kullanıyordum, bu yüzden mini olanını tercih ederdim herhalde. Bu arada Wraith e-Sports satıyor bu ürünleri, ürünü beğenmezsen iade kabul etmiyorlar. İkinci el de bakabilirsin.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı