Parlamentzz Femtopat Katılım 28 Eylül 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #1 Elimde Razer DeathAdder V3 Pro var. Bu mouse 3 saatte %17'den %98'e şarj oluyor. Cihazı şarj ederken şarj kısmını laptopa takıyorum. Sizce bu süre normal mi yoksa elimdeki cihazda bir sorun mu var?
Elimde Razer DeathAdder V3 Pro var. Bu mouse 3 saatte %17'den %98'e şarj oluyor. Cihazı şarj ederken şarj kısmını laptopa takıyorum. Sizce bu süre normal mi yoksa elimdeki cihazda bir sorun mu var?
v4x3 Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 360 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #2 Normal laptopa takmıssanız hızlı bıle dolmus hocam.
Parlamentzz Femtopat Katılım 28 Eylül 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #3 v4x3 dedi: Normal laptopa takmıssanız hızlı bıle dolmus hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam laptopu şarja takılı kullanıyordum. Yine de bir fark oluyor mu, bir fikrim yok ama bu şarj süresi bence yine de fazla.
v4x3 dedi: Normal laptopa takmıssanız hızlı bıle dolmus hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam laptopu şarja takılı kullanıyordum. Yine de bir fark oluyor mu, bir fikrim yok ama bu şarj süresi bence yine de fazla.
v4x3 Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 360 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #4 Parlamentzz dedi: Hocam laptopu şarja takılı kullanıyordum. Yine de bir fark oluyor mu, bir fikrim yok ama bu şarj süresi bence yine de fazla. Genişletmek için tıkla... Adaptörle prize tak hocam
Parlamentzz dedi: Hocam laptopu şarja takılı kullanıyordum. Yine de bir fark oluyor mu, bir fikrim yok ama bu şarj süresi bence yine de fazla. Genişletmek için tıkla... Adaptörle prize tak hocam