DeathAdder V3'ten AJ159 Pro'ya geçilir mi?

iReassess

Hectopat
Daha fazla  
Sorum ekte, palm grip tutusa sahibim. Elimde ki DeathAdder v3'un kablosu temazsizlik yapiyor fazla cekince. Kablodan bikmis durumdayim, alali cok olmadi zaten. Kablosuz bir mouse gecmek istiyorum ancak bütçem cok fazla degil. Ondan dolayi AJ159 Pro aklima geldi, sizce gecilir mi? Bütçe 1K civari. 500TL'ye kadar esnetebilirim.

Garantiye yolla iade iste temassızlık yapıyorsa. Geçilir bu arada.

Downgrade almış olursunuz, bence sadece kablosunu yaptırıp sonra yeni fareleri bekleyin.

159 pro kaç TL ye gelecek ki

Gerek yok garantiye gönder. İade yaparız derlerse iade al daha iyi mouse bakarız.

Ajazz AJ159 Pro kullanıcı olarak söylüyorum. Ufak bir mouse olduğundan palm tutuşa uygun değil ki bende palm tutuş ta kullanıyordum önceki faremi. Tabii ürünü aldıktan sonra tutuş biçimimi değiştirmek zorundaydım ama şu an alıştım alalı yaklaşık 1.5 ay kadar oluyor gayet de memnunum driveri vs.

Bende palm tutuş mouse kullanıyorum. Razer basilisk V2 kullanıyorum. Oldukça memnunum, elim büyük olmasına rağmen tutuş hissiyatı çok güzel.

Bende palm tutuş mouse kullanıyorum. Razer Basilisk V2 kullanıyorum. Oldukça memnunum, elim büyük olmasına rağmen tutuş hissiyatı çok güzel.

Hocam Basilisk benim icin buyuk ve agir kalıyor, normal kullanim icin gayet guzel ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…