TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 6 Şubat 2021 #2 En iyisi Deathadder V2 Mini. Rehber: Detaylı her bütçeye göre mouse önerileri Selam Technopat üyeleri. Canım sıkıldığı için rehber yapmaya karar verdim ve bu rehberde size fazla detay olmadan size önerilerimi sundum. Eğer rehberime eklenmesini istediğiniz fare varsa söyleyebilirsiniz. Rehberimi okuduğunuz için teşekkürler. www.technopat.net
En iyisi Deathadder V2 Mini. Rehber: Detaylı her bütçeye göre mouse önerileri Selam Technopat üyeleri. Canım sıkıldığı için rehber yapmaya karar verdim ve bu rehberde size fazla detay olmadan size önerilerimi sundum. Eğer rehberime eklenmesini istediğiniz fare varsa söyleyebilirsiniz. Rehberimi okuduğunuz için teşekkürler. www.technopat.net
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.661 Makaleler 51 Çözümler 45 6 Şubat 2021 #3 3'ü arasından Deathadder V2 Mini, benim önerim Pulsefire Raid.
A agulibuguli Picopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 208 6 Şubat 2021 #4 hadwiger dedi: 3'ü arasından DeathAdder V2 mini, benim önerim PulseFire RAID. Genişletmek için tıkla... Hocam malzame kalitesi de önemli. Ben bunu 2-3 yıl kullanacağım hem malzeme giderse benim bir işime yaramaz.
hadwiger dedi: 3'ü arasından DeathAdder V2 mini, benim önerim PulseFire RAID. Genişletmek için tıkla... Hocam malzame kalitesi de önemli. Ben bunu 2-3 yıl kullanacağım hem malzeme giderse benim bir işime yaramaz.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.661 Makaleler 51 Çözümler 45 6 Şubat 2021 #5 agulibuguli dedi: Hocam malzame kalitesi de önemli ben bunu 2-3 yıl kullanacağım hemn malzeme giderse benim bir işime yaramaz. Genişletmek için tıkla... Önerdiğim farelerin hiçbiri malzeme kalitesi olarak üzmez.
agulibuguli dedi: Hocam malzame kalitesi de önemli ben bunu 2-3 yıl kullanacağım hemn malzeme giderse benim bir işime yaramaz. Genişletmek için tıkla... Önerdiğim farelerin hiçbiri malzeme kalitesi olarak üzmez.
A agulibuguli Picopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 208 6 Şubat 2021 #6 hadwiger dedi: Önerdiğim farelerin hiçbiri malzeme kalitesi olarak üzmez. Genişletmek için tıkla... Hocam ürünün yorumlarına baktığımda herkes malzemesinden dolayı iade etmişler.
hadwiger dedi: Önerdiğim farelerin hiçbiri malzeme kalitesi olarak üzmez. Genişletmek için tıkla... Hocam ürünün yorumlarına baktığımda herkes malzemesinden dolayı iade etmişler.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.661 Makaleler 51 Çözümler 45 6 Şubat 2021 #7 agulibuguli dedi: Hocam ürünün yorumlarına baktığımda herkes malzemesinden dolayı iade etmişler. Genişletmek için tıkla... Harika bir malzeme kalitesi yok zaten, o fiyata 3389'lu bir fare alıyorsunuz. Deathadder V2 Mini alabilirsiniz.
agulibuguli dedi: Hocam ürünün yorumlarına baktığımda herkes malzemesinden dolayı iade etmişler. Genişletmek için tıkla... Harika bir malzeme kalitesi yok zaten, o fiyata 3389'lu bir fare alıyorsunuz. Deathadder V2 Mini alabilirsiniz.