Deathloop Deluxe Edition 100 TL'ye alınır mı?

LutherHere

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Humble Bundle üzerinde normal sürümü 135 TL iken Deluxe sürümü oyunun 100 TL. Almaya değer mi bilemedim. Açıkçası dün 75'ti normal sürümü, stoku azalmış herhalde. Ben de almayı düşünüyorum ama beklesem mi acaba? Tekrar 75 olur mu normal sürüm? Deluxe Edition içeriği boş geldi bana da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Humble Bundle üzerinde normal sürümü 135 TL iken Deluxe sürümü oyunun 100 TL. Almaya değer mi bilemedim. Açıkçası dün 75'ti normal sürümü, stoku azalmış herhalde. Ben de almayı düşünüyorum ama beklesem mi acaba? Tekrar 75 olur mu normal sürüm? Deluxe Edition içeriği boş geldi bana da.

Hocam şöyle söyleyeyim alamazssınız ben de bugün almayı çok denedim, başkaları da, ama red verdi herhalde fiyatını değiştiricekler ama almayı bir deneyin olmuyorsa muhtemelen fiyat değişikliği yapacaklar

Hocam tekrar 75 olur bence ama ne zaman bilemiyorum aylar önce de aynı fiyata almıştım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı