Merhaba. Son zamanlarda çıkmış bütün oyunları tükettim. Dawn of ragnarök ile Valhalla maceramı da sonlandırdım. Valhalla'yı neredeyse 170 saat ile tamamladım. Sıkılmayı bırakın neredeyse doyamadım.
Elimde 150 TL bütçem mevcut. RDR2, Cyberpunk 2077, Death Stranding gibi oyunları önermeyin lütfen, hepsini oynadım ve bitirdim. Oynayacak oyun arıyorum ve hiç oynamadığım büyük bütçeli yapımlar arasında sadece Deathloop ve ımmortal fenyx rising kalmış.
Immortal fenyx rising Gold sürümü şu an 148 TL fiyat etiketiyle satışta. Bunun yanı sıra Deathloop'ta indirim ile 150 TL'ye düşmüş durumda. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Gönlüm ımmortal'dan yana ancak Valhalla sonrası hemen ardından bir Ubisoft oyunu daha sıkıcı gelir mi karar veremedim? Benzerlik çok mu?
Deathloop ise 10 puanları topladı ancak tarafsız incelemelere göre oyun çok da öyle GOTY seviyesinde bir yapım değilmiş. Oyun çok mu tekrara düşüyor? Ölüp ölüp sıfırdan başlamak sıkıcı mı yoksa benzersiz mi hissettiriyor? Büyük bütçeli bir Rogue-like yapım açıkçası ilgimi çekti ancak biraz şüphelerim var. Biliyorsunuz Cyberpunk 2077'de ıgn'den 10 puan almıştı...
Bu iki oyunu da deneyimleyen arkadaşlardan yorum alabilirsem sevinirim. Sizce hangi oyunu tercih etmeliyim?