Deathloop PC sürümü optimizasyonu nasıl?

erendogan123

Decapat
Daha fazla  
Arkane'nin yeni oyunu Deathloop'u PC'de inceleyen oldu mu? Optimizasyon falan nasıl? Ona göre indireceğim.

Youtube bazlı videoları dikkate almamız gerekecek. Hala çoğu kullanıcı da bulunan RX 580 ve GTX 1660 Super'i dikkate aldığımızda 1080p için gayet güzel gözüküyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

1050 Ti ile 1080P'de düşük ayarlarda 40 FPS veriyor, fena değil bence. Sizin sistem özelliklerinize göre arattığınızda FPS testlerini bulabilirsiniz.

Dishonored 2'den hallice duruyor FPS değerleri şu anda. İleride gelecek güncellemeleri beklemekte fayda var.

Son düzenleme:
Peki sizde takılma oluyor mu?
Ben oynamadım bilmiyorum maalesef.

Son düzenleme:
Gamepass ile deneme fırsatı edindim. Sanırım bir sorun var. GPU kullanımı %40-50 arasında geziyor. Bunun sonucu 3070'li PC'de 60 FPS zor görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…