erendogan123 Decapat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2021 #1 Arkane'nin yeni oyunu Deathloop'u PC'de inceleyen oldu mu? Optimizasyon falan nasıl? Ona göre indireceğim.
Arkane'nin yeni oyunu Deathloop'u PC'de inceleyen oldu mu? Optimizasyon falan nasıl? Ona göre indireceğim.
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.642 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2021 #2 Youtube bazlı videoları dikkate almamız gerekecek. Hala çoğu kullanıcı da bulunan RX 580 ve GTX 1660 Super'i dikkate aldığımızda 1080p için gayet güzel gözüküyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Youtube bazlı videoları dikkate almamız gerekecek. Hala çoğu kullanıcı da bulunan RX 580 ve GTX 1660 Super'i dikkate aldığımızda 1080p için gayet güzel gözüküyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
cilginsharkysahilde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 1 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2021 #3 1050 Ti ile 1080P'de düşük ayarlarda 40 FPS veriyor, fena değil bence. Sizin sistem özelliklerinize göre arattığınızda FPS testlerini bulabilirsiniz.
1050 Ti ile 1080P'de düşük ayarlarda 40 FPS veriyor, fena değil bence. Sizin sistem özelliklerinize göre arattığınızda FPS testlerini bulabilirsiniz.
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 15 Eylül 2021 #4 Dishonored 2'den hallice duruyor FPS değerleri şu anda. İleride gelecek güncellemeleri beklemekte fayda var.
Dishonored 2'den hallice duruyor FPS değerleri şu anda. İleride gelecek güncellemeleri beklemekte fayda var.
erendogan123 Decapat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2021 #5 132923 dedi: Dishonored 2'den hallice duruyor FPS değerleri şu anda. İleride gelecek güncellemeleri beklemekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Çok mu takılıyor oyun. cilginsharkysahilde dedi: 1050 Ti ile 1080P'de düşük ayarlarda 40 FPS veriyor, fena değil bence. Sizin sistem özelliklerinize göre arattığınızda FPS testlerini bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki sizde takılma oluyor mu? Son düzenleme: 15 Eylül 2021
132923 dedi: Dishonored 2'den hallice duruyor FPS değerleri şu anda. İleride gelecek güncellemeleri beklemekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Çok mu takılıyor oyun. cilginsharkysahilde dedi: 1050 Ti ile 1080P'de düşük ayarlarda 40 FPS veriyor, fena değil bence. Sizin sistem özelliklerinize göre arattığınızda FPS testlerini bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki sizde takılma oluyor mu?
cilginsharkysahilde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 1 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2021 #6 erendogan123 dedi: Peki sizde takılma oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Ben oynamadım bilmiyorum maalesef. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 18 Eylül 2021
erendogan123 dedi: Peki sizde takılma oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Ben oynamadım bilmiyorum maalesef. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Alperen Değer Megapat Katılım 18 Mayıs 2017 Mesajlar 731 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Eylül 2022 #7 Gamepass ile deneme fırsatı edindim. Sanırım bir sorun var. GPU kullanımı %40-50 arasında geziyor. Bunun sonucu 3070'li PC'de 60 FPS zor görüyorum.
Gamepass ile deneme fırsatı edindim. Sanırım bir sorun var. GPU kullanımı %40-50 arasında geziyor. Bunun sonucu 3070'li PC'de 60 FPS zor görüyorum.