Deathloop Yüksek VRAM Kullanımında Yüksek FPS Normal mi?

KendineMusa1

Hectopat
Deathloop oynayan var mı? Bir şey sormak istiyorum. Oyuna girdiğimde ekranıma uyarı geldi yüksek VRAM kullanımı ile alakalı. Görüntü ayarlarında 6000/3400 gibi sayı yazıyor. Ayarları en düşüğe çektim ve 5800 civarından aşağı inmiyor. Bu seviyelerde oyunun düşük FPS'li olması gerekiyor ama oyun akıyor gidiyor. Korkuyorum açıkçası oynamaya, ekran kartına bir şey olur diye. Bu kadar yüksek VRAM istemesi normal mi?

Deathloop oynayan var mı? Bir şey sormak istiyorum. Oyuna girdiğimde ekranıma uyarı geldi yüksek VRAM kullanımı ile alakalı. Görüntü ayarlarında 6000/3400 gibi sayı yazıyor. Ayarları en düşüğe çektim ve 5800 civarından aşağı inmiyor. Bu seviyelerde oyunun düşük FPS'li olması gerekiyor ama oyun akıyor gidiyor. Korkuyorum açıkçası oynamaya, ekran kartına bir şey olur diye. Bu kadar yüksek VRAM istemesi normal mi?
Sisteminiz yetiyorsa neden düşük fps versin ki.
Ekran kartınız nedir?
1080P Low da mı 6 GB VRAM kullanıyor?
Ayrıca endişelenmeyin,ekran kartı kullanın diye var neden birşey olsun?
Yüksek VRAM kullanımı ile fps alakası yoktur.

Sisteminiz yetiyorsa neden düşük fps versin ki.
Ekran kartınız nedir?
1080P Low da mı 6 GB VRAM kullanıyor?
Ayrıca endişelenmeyin,ekran kartı kullanın diye var neden birşey olsun?
Yüksek VRAM kullanımı ile fps alakası yoktur.
Ekran kartım rx570. Aslında oyun öyle uyarı verince endişelendim ayarlara baktığımda da o değerleri görünce ( yani 4gb ekran kartım var oyunun değerlerine göre en düşük ayarlarda bile 5800mb kullanıyor) yazayım dedim. Görev yöneticisinde %100 kullandığı gözüküyor. Oyun içinde fps düşmesi falan yok, gayet akıyor. Sanırım stabil 60-75 arası fps veriyor.

O değerler tahmini çok takılmayın. Oyun performansında bir sıkıntı yoksa oynayın gitsin bir şey olmaz. VRAM yetmezse normal RAM'den karşılanıyor.
Çok teşekkür ederim, rahatlattınız. Oyun da güzel gözüküyor deneyimlemeye devam ediyim öyleyse:)))

Technopat Haberler

Geri
Yukarı