Biliyorsunuz Arch Linux'de NVIDIA-open-dkms paketleriyle bunu yapabiliyorduk. Bunu Debian 12'de nasıl yapariz? NVIDIA en guncel 550 open kernel dkms driverlari nasıl yuklenir? XanMod kernel ile calisir mi? XanMod kerneli nasıl yukleyecegim?
Internette birçok kaynagi okudum ve aklim acayip karisti şu an ne yapacagimi bilmiyorum. Bunu Arch'daki gibi kurulum asamasinda yapabilir miyiz yoksa yuklendikten sonra mi olacak?
XanMod yaptim ama NVIDIA 545i beceremedim. Doc wiki okuyarak yaptim bir de ama yardimci olabilirseniz cok sevinirim hocam 545 lazim cunku CS2 ayarlarinda NVIDIA latency enable ve Boost o 525 stable driverda yok. Elimden gelse siteden en guncel 550'yi yükleyeceğim onu da yapamiyorum
XanMod yaptim ama NVIDIA 545i beceremedim. Doc wiki okuyarak yaptim bir de ama yardimci olabilirseniz cok sevinirim hocam 545 lazim cunku CS2 ayarlarinda NVIDIA latency enable ve Boost o 525 stable driverda yok. Elimden gelse siteden en guncel 550'yi yükleyeceğim onu da yapamiyorum
Hocam açık kaynaklı biçimde çözüm bulamadım (Debian 545 sürücüsünün bağımlılığı olan bir paketi derlememiş bu nedenle bağımlılık sorunu çıkarıp kurulamayabilir.)