SF martinez Centipat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #1 Kurulumu bitirdikten sonra yeniden başlatma vakti geldi dedi. Ben de yeniden başlattım. Ama bu ekranda takılı kaldım.
Kurulumu bitirdikten sonra yeniden başlatma vakti geldi dedi. Ben de yeniden başlattım. Ama bu ekranda takılı kaldım.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.459 Makaleler 5 Çözümler 310 18 Şubat 2024 #2 SF martinez dedi: Kurulumu bitirdikten sonra yeniden başlatma vakti geldi dedi. Ben de yeniden başlattım. Ama bu ekranda takılı kaldım. Eki Görüntüle 2119856 Genişletmek için tıkla... Hangi masaüstü ortamı ile kurdun? Bir de keşke öneri konusu alsaydınız.
SF martinez dedi: Kurulumu bitirdikten sonra yeniden başlatma vakti geldi dedi. Ben de yeniden başlattım. Ama bu ekranda takılı kaldım. Eki Görüntüle 2119856 Genişletmek için tıkla... Hangi masaüstü ortamı ile kurdun? Bir de keşke öneri konusu alsaydınız.
SF martinez Centipat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #3 Rona dedi: Hangi masaüstü ortamı ile kurdun? Bir de keşke öneri konusu alsaydınız. Genişletmek için tıkla... Lxqt kullandım. Ama asıl merak ettiğim şey 32 bite kurduğum için mi oldu? Rona dedi: Hangi masaüstü ortamı ile kurdun? Bir de keşke öneri konusu alsaydınız. Genişletmek için tıkla... İsterseniz dağıtımı alphine ile değiştirebilirim.
Rona dedi: Hangi masaüstü ortamı ile kurdun? Bir de keşke öneri konusu alsaydınız. Genişletmek için tıkla... Lxqt kullandım. Ama asıl merak ettiğim şey 32 bite kurduğum için mi oldu? Rona dedi: Hangi masaüstü ortamı ile kurdun? Bir de keşke öneri konusu alsaydınız. Genişletmek için tıkla... İsterseniz dağıtımı alphine ile değiştirebilirim.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.459 Makaleler 5 Çözümler 310 18 Şubat 2024 #4 SF martinez dedi: Lxqt kullandım. Ama asıl merak ettiğim şey 32 Bit'e kurduğum için mi oldu? İsterseniz dağıtımı alphine ile değiştirebilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam madem sıfırdan kurulum yapıyoruz. Debian tabanlı wattos ya da Ubuntu tabanlı lxle kurun. 32 Bit bir işletim sistemi istiyorsanız da MX Linux 32 Bit sürümüne bakın.
SF martinez dedi: Lxqt kullandım. Ama asıl merak ettiğim şey 32 Bit'e kurduğum için mi oldu? İsterseniz dağıtımı alphine ile değiştirebilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam madem sıfırdan kurulum yapıyoruz. Debian tabanlı wattos ya da Ubuntu tabanlı lxle kurun. 32 Bit bir işletim sistemi istiyorsanız da MX Linux 32 Bit sürümüne bakın.