Redreeee Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #21 runit dedi: Kurulumda kök kullanıcı parolası oluşturmanı istiyordu, oluşturduğun şifreyi girmen lazım buraya. sudo apt install task-xfce-desktop komutunu da dener misin? Genişletmek için tıkla... "Task-xfce-desktop paketi bulunamadi"
runit dedi: Kurulumda kök kullanıcı parolası oluşturmanı istiyordu, oluşturduğun şifreyi girmen lazım buraya. sudo apt install task-xfce-desktop komutunu da dener misin? Genişletmek için tıkla... "Task-xfce-desktop paketi bulunamadi"
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 30 Mayıs 2021 #22 Redreeee dedi: "Task-xfce-desktop paketi bulunamadi" Genişletmek için tıkla... sudo apt install xfce veya sudo apt install xfce-desktop komutlarını dene. Tabii bunlardan önce repoları güncelle, sudo apt update komutu ile.
Redreeee dedi: "Task-xfce-desktop paketi bulunamadi" Genişletmek için tıkla... sudo apt install xfce veya sudo apt install xfce-desktop komutlarını dene. Tabii bunlardan önce repoları güncelle, sudo apt update komutu ile.
Redreeee Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #23 runit dedi: sudo apt install xfce veya sudo apt install xfce-desktop komutlarını dene. Tabii bunlardan önce repoları güncelle, sudo apt update komutu ile. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri IMG_20210530_132005.jpg 126 KB · Görüntüleme: 67
runit dedi: sudo apt install xfce veya sudo apt install xfce-desktop komutlarını dene. Tabii bunlardan önce repoları güncelle, sudo apt update komutu ile. Genişletmek için tıkla...
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 30 Mayıs 2021 #24 @Redreeee şimdi dediğim komutları yaz.
D dakovey Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 1.540 Makaleler 1 Çözümler 20 30 Mayıs 2021 #25 runit dedi: @Redreeee şimdi dediğim komutları yaz. Genişletmek için tıkla... Sanırım komutları yanlış yazdınız, xfce ve xfce-desktop için paket bulunamadı hatası vermiş. Komutlar xfce4 ve xfce4-goodies olması lazım.
runit dedi: @Redreeee şimdi dediğim komutları yaz. Genişletmek için tıkla... Sanırım komutları yanlış yazdınız, xfce ve xfce-desktop için paket bulunamadı hatası vermiş. Komutlar xfce4 ve xfce4-goodies olması lazım.
Redreeee Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #26 runit dedi: @Redreeee şimdi dediğim komutları yaz. Genişletmek için tıkla... dakovey dedi: Sanırım komutları yanlış yazdınız, xfce ve xfce-desktop için paket bulunamadı hatası vermiş. Komutlar xfce4 ve xfce4-goodies olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hepsini denedim komut yok diyor maalesef
runit dedi: @Redreeee şimdi dediğim komutları yaz. Genişletmek için tıkla... dakovey dedi: Sanırım komutları yanlış yazdınız, xfce ve xfce-desktop için paket bulunamadı hatası vermiş. Komutlar xfce4 ve xfce4-goodies olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hepsini denedim komut yok diyor maalesef
D dakovey Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 1.540 Makaleler 1 Çözümler 20 30 Mayıs 2021 #27 Redreeee dedi: Hepsini denedim komut yok diyor maalesef Genişletmek için tıkla... sudo apt install xfce4 yazın daha sonra arkadaşların dediklerini uygulayabilirsiniz.
Redreeee dedi: Hepsini denedim komut yok diyor maalesef Genişletmek için tıkla... sudo apt install xfce4 yazın daha sonra arkadaşların dediklerini uygulayabilirsiniz.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 30 Mayıs 2021 #28 dakovey dedi: Sanırım komutları yanlış yazdınız, xfce ve xfce-desktop için paket bulunamadı hatası vermiş. Komutlar xfce4 ve xfce4-goodies olması lazım. Genişletmek için tıkla... Repo güncellemesinden önce "paket bulunamadı" hatası verebilir, ama garip kısmı güncellemeden sonra da hata vermiş.
dakovey dedi: Sanırım komutları yanlış yazdınız, xfce ve xfce-desktop için paket bulunamadı hatası vermiş. Komutlar xfce4 ve xfce4-goodies olması lazım. Genişletmek için tıkla... Repo güncellemesinden önce "paket bulunamadı" hatası verebilir, ama garip kısmı güncellemeden sonra da hata vermiş.
Redreeee Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #29 runit dedi: Repo güncellemesinden önce "paket bulunamadı" hatası verebilir, ama garip kısmı güncellemeden sonra da hata vermiş. Genişletmek için tıkla... Denedim zaten daha once ama hala "paket bulunamadi" diyor malesef Son düzenleme: 30 Mayıs 2021
runit dedi: Repo güncellemesinden önce "paket bulunamadı" hatası verebilir, ama garip kısmı güncellemeden sonra da hata vermiş. Genişletmek için tıkla... Denedim zaten daha once ama hala "paket bulunamadi" diyor malesef
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 30 Mayıs 2021 #30 Redreeee dedi: Denedim zaten daha once ama hala "paket bulunamadi" diyor malesef Genişletmek için tıkla... sudo apt-cache search xfce deyip çıktıları atın. Redreeee dedi: Acaba bilgisayarciya mi gotursem Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıların Linux hakkında bilgisi olduğunu düşünmüyorum.
Redreeee dedi: Denedim zaten daha once ama hala "paket bulunamadi" diyor malesef Genişletmek için tıkla... sudo apt-cache search xfce deyip çıktıları atın. Redreeee dedi: Acaba bilgisayarciya mi gotursem Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıların Linux hakkında bilgisi olduğunu düşünmüyorum.