O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 6 Çözümler 275 30 Mayıs 2021 #41 Yazma hatası veriyorsa, yönetici hakların yoktur, su komutu ile yönetici ol demiştim.
Redreeee Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #42 OzgunP dedi: Yazma hatası veriyorsa, yönetici hakların yoktur, su komutu ile yönetici ol demiştim. Genişletmek için tıkla... Olmuştum zaten :/...
OzgunP dedi: Yazma hatası veriyorsa, yönetici hakların yoktur, su komutu ile yönetici ol demiştim. Genişletmek için tıkla... Olmuştum zaten :/...
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 6 Çözümler 275 30 Mayıs 2021 #43 Ekran görüntüsü paylaş. Sen kurulumu yarım mı bıraktın? Kök dizin bir sebeple salt okunur olarak bağlanmış olabilir. Başka işletim sistemi varsa ulaşabildiğin, çalışan sürümü indirip bununla kurulum yapman daha kolay olur.
Ekran görüntüsü paylaş. Sen kurulumu yarım mı bıraktın? Kök dizin bir sebeple salt okunur olarak bağlanmış olabilir. Başka işletim sistemi varsa ulaşabildiğin, çalışan sürümü indirip bununla kurulum yapman daha kolay olur.