U Ultra Yusuf Centipat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2025 #1 SS de atamıyorum tarza geldiğimde kurduğum hazır tema yok.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.462 Makaleler 5 Çözümler 310 4 Ekim 2025 #2 Ultra Yusuf dedi: SS de atamıyorum tarza geldiğimde kurduğum hazır tema yok. Genişletmek için tıkla... Tema dosyasını arşivinden çıkartıp Home klasörü içinde .themes içine attınız mı?
Ultra Yusuf dedi: SS de atamıyorum tarza geldiğimde kurduğum hazır tema yok. Genişletmek için tıkla... Tema dosyasını arşivinden çıkartıp Home klasörü içinde .themes içine attınız mı?
U Ultra Yusuf Centipat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2025 #3 Farklı bir tema indirdim attım olmadı.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.462 Makaleler 5 Çözümler 310 4 Ekim 2025 #4 Ultra Yusuf dedi: Farklı bir tema indirdim attım olmadı. Genişletmek için tıkla... Atacağınız klasörün içinde gtk3.0 gibi klasörler olmalı. Var mı yoksa bir klasör daha mı açmanız gerekiyor oraya erişmek için.
Ultra Yusuf dedi: Farklı bir tema indirdim attım olmadı. Genişletmek için tıkla... Atacağınız klasörün içinde gtk3.0 gibi klasörler olmalı. Var mı yoksa bir klasör daha mı açmanız gerekiyor oraya erişmek için.
U Ultra Yusuf Centipat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2025 #5 Nasıl yapacağım.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.462 Makaleler 5 Çözümler 310 4 Ekim 2025 #6 Ultra Yusuf dedi: Nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu iki video işine yarayacaktır. İngilizceler ama görsel anlatım mevcut zaten.
Ultra Yusuf dedi: Nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu iki video işine yarayacaktır. İngilizceler ama görsel anlatım mevcut zaten.