U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 16 Temmuz 2020 #1 Debian kullanıyorum ve Debian için kurulum USB belleği oluşturmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2020
S Silinen üye 210679 Ziyaretçi 16 Temmuz 2020 #2 Yanlış bilgi Debian ISO'nun içindeki her şeyi sürükleyip flash belleğine atıyorsun hepsi bu. İstersen etcher, Rufus vs. ile de yapabilirsin. Google icat olmadı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Eylül 2020
Debian ISO'nun içindeki her şeyi sürükleyip flash belleğine atıyorsun hepsi bu. İstersen etcher, Rufus vs. ile de yapabilirsin. Google icat olmadı mı?
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 16 Temmuz 2020 #3 lsblk ile USB bellek yolu bulunur, örnek /dev/sdc olsun. ISO dosyası bulunan dizinde terminal açılır. sudo dd if=dosyaadi.iso of=/dev/sdc bs=4M status=progress && sync Edit: hata giderildi. Son düzenleme: 16 Temmuz 2020
lsblk ile USB bellek yolu bulunur, örnek /dev/sdc olsun. ISO dosyası bulunan dizinde terminal açılır. sudo dd if=dosyaadi.iso of=/dev/sdc bs=4M status=progress && sync Edit: hata giderildi.
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 16 Temmuz 2020 #4 Silinen üye dedi: Debian isonun içindeki her şeyi sürükleyip flash belleğine atıyorsun hepsi bu. İstersen etcher, rufus vs. ile de yapabilirsin. Google icat olmadı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam Debian kullanıyorum zaten. Yanlış bir imaj kurdum bilgisayarıma. Yenisi ile değiştireceğim. deleted dedi: lsblk ile USB bellek yolu bulunur, örnek /dev/sdc olsun. ISO dosyası bulunan dizinde terminal açılır. sudo dd if=dosyaadi.iso of=/dev/sdc bs=4M status=progess && sync Genişletmek için tıkla... hocam o /dev/sdc işlerinden pek anlamıyorum y a.
Silinen üye dedi: Debian isonun içindeki her şeyi sürükleyip flash belleğine atıyorsun hepsi bu. İstersen etcher, rufus vs. ile de yapabilirsin. Google icat olmadı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam Debian kullanıyorum zaten. Yanlış bir imaj kurdum bilgisayarıma. Yenisi ile değiştireceğim. deleted dedi: lsblk ile USB bellek yolu bulunur, örnek /dev/sdc olsun. ISO dosyası bulunan dizinde terminal açılır. sudo dd if=dosyaadi.iso of=/dev/sdc bs=4M status=progess && sync Genişletmek için tıkla... hocam o /dev/sdc işlerinden pek anlamıyorum y a.
S Silinen üye 210679 Ziyaretçi 16 Temmuz 2020 #5 User not found dedi: Hocam Debian kullanıyorum zaten. Yanlış bir imaj kurdum bilgisayarıma. Yenisi ile değiştireceğim. Genişletmek için tıkla... Ha ben başka bir bilgisayara kuracaksın sandım pardon. Senin durumu hiç yaşamadım açıkçası.
User not found dedi: Hocam Debian kullanıyorum zaten. Yanlış bir imaj kurdum bilgisayarıma. Yenisi ile değiştireceğim. Genişletmek için tıkla... Ha ben başka bir bilgisayara kuracaksın sandım pardon. Senin durumu hiç yaşamadım açıkçası.
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2020 #6 balenaEtcher gibi bir program ile USB sürücünüze yazdırabilirsiniz.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 16 Temmuz 2020 #7 User not found dedi: Hocam o /dev/sdc işlerinden pek anlamıyorum ya. Genişletmek için tıkla... lsblk yazdığın zaman karşına "sda", "sdb" gibi kısımlar çıkacak. USB'nin boyutuna hangisi eşitse o senin USB'in oluyor. Çıktıyı at anlatırız.
User not found dedi: Hocam o /dev/sdc işlerinden pek anlamıyorum ya. Genişletmek için tıkla... lsblk yazdığın zaman karşına "sda", "sdb" gibi kısımlar çıkacak. USB'nin boyutuna hangisi eşitse o senin USB'in oluyor. Çıktıyı at anlatırız.
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 16 Temmuz 2020 #8 User not found dedi: Hocam o /dev/sdc işlerinden pek anlamıyorum ya. Genişletmek için tıkla... Ben öğretmeye çalışıyorum, sen öğrenmek istemiyorsun. Bende çözüm buraya kadar o zaman.
User not found dedi: Hocam o /dev/sdc işlerinden pek anlamıyorum ya. Genişletmek için tıkla... Ben öğretmeye çalışıyorum, sen öğrenmek istemiyorsun. Bende çözüm buraya kadar o zaman.
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 16 Temmuz 2020 #9 deleted dedi: Ben öğretmeye çalışıyorum, sen öğrenmek istemiyorsun. Bende çözüm buraya kadar o zaman. Genişletmek için tıkla... Hocam özür dilerim görmemişim orayı affedin. Hemen yapıyorum. Kerem00 dedi: lsblk yazdığın zaman karşına "sda", "sdb" gibi kısımlar çıkacak. USB'nin boyutuna hangisi eşitse o senin USB'in oluyor. Çıktıyı at anlatırız. Genişletmek için tıkla... Anladım hemen yapıyorum şimdi.
deleted dedi: Ben öğretmeye çalışıyorum, sen öğrenmek istemiyorsun. Bende çözüm buraya kadar o zaman. Genişletmek için tıkla... Hocam özür dilerim görmemişim orayı affedin. Hemen yapıyorum. Kerem00 dedi: lsblk yazdığın zaman karşına "sda", "sdb" gibi kısımlar çıkacak. USB'nin boyutuna hangisi eşitse o senin USB'in oluyor. Çıktıyı at anlatırız. Genişletmek için tıkla... Anladım hemen yapıyorum şimdi.
GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2020 #10 User not found dedi: Hocam özür dilerim görmemişim orayı affedin. Hemen yapıyorum. Anladım hemen yapıyorum şimdi. Genişletmek için tıkla... Pek bende anlamıyorum ama arkadaşların dediğini yap. En son Linux ile 2 yıl önce ilgilendim.
User not found dedi: Hocam özür dilerim görmemişim orayı affedin. Hemen yapıyorum. Anladım hemen yapıyorum şimdi. Genişletmek için tıkla... Pek bende anlamıyorum ama arkadaşların dediğini yap. En son Linux ile 2 yıl önce ilgilendim.