U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 16 Temmuz 2020 #11 deleted dedi: lsblk ile USB bellek yolu bulunur, örnek /dev/sdc olsun. ISO dosyası bulunan dizinde terminal açılır. sudo dd if=dosyaadi.iso of=/dev/sdc bs=4M status=progess && sync Genişletmek için tıkla... Şöyle diyim.
deleted dedi: lsblk ile USB bellek yolu bulunur, örnek /dev/sdc olsun. ISO dosyası bulunan dizinde terminal açılır. sudo dd if=dosyaadi.iso of=/dev/sdc bs=4M status=progess && sync Genişletmek için tıkla... Şöyle diyim.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 16 Temmuz 2020 #12 User not found dedi: Eki Görüntüle 616301 Genişletmek için tıkla... Koddaki progess yerine progress yaz düzelir.
User not found dedi: Eki Görüntüle 616301 Genişletmek için tıkla... Koddaki progess yerine progress yaz düzelir.
GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2020 #13 User not found dedi: Eki Görüntüle 616301 Şöyle deyim. Genişletmek için tıkla... Bence bir tool gerek. Hata vermiş.
User not found dedi: Eki Görüntüle 616301 Şöyle deyim. Genişletmek için tıkla... Bence bir tool gerek. Hata vermiş.
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 16 Temmuz 2020 #14 Kerem00 dedi: Koddaki progess yerine progress yaz düzelir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam şu an yazıyor.
Kerem00 dedi: Koddaki progess yerine progress yaz düzelir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam şu an yazıyor.
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 16 Temmuz 2020 #15 Çok afedersin, el alışkanlığı ile yanlış yazmışım. Doğrusu progress olacak.
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 11 Eylül 2020 #16 Silinen üye dedi: Debian isonun içindeki her şeyi sürükleyip flash belleğine atıyorsun hepsi bu. İstersen etcher, rufus vs. ile de yapabilirsin. Google icat olmadı mı? Genişletmek için tıkla... Burada konu açıyorum ki hem ben hem de bilmeyenler öğrenebilsin.
Silinen üye dedi: Debian isonun içindeki her şeyi sürükleyip flash belleğine atıyorsun hepsi bu. İstersen etcher, rufus vs. ile de yapabilirsin. Google icat olmadı mı? Genişletmek için tıkla... Burada konu açıyorum ki hem ben hem de bilmeyenler öğrenebilsin.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 11 Eylül 2020 #17 Win32 Disk Imager, kullanın diğerleri boş birer program.
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 11 Eylül 2020 #18 350070 dedi: Win32 Disk Imager, kullanın diğerleri boş birer program. Genişletmek için tıkla... Hocam Debian üzerinden Debian kurulum medyası nasıl oluşturulur onu sormuştum.
350070 dedi: Win32 Disk Imager, kullanın diğerleri boş birer program. Genişletmek için tıkla... Hocam Debian üzerinden Debian kurulum medyası nasıl oluşturulur onu sormuştum.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 11 Eylül 2020 #19 User not found dedi: Hocam Debian üzerinden Debian kurulum medyası nasıl oluşturulur onu sormuştum. Genişletmek için tıkla... WoeUSB'yi kullanın. Mantıkları aynı. UEFI disk oluşturuyorlar.
User not found dedi: Hocam Debian üzerinden Debian kurulum medyası nasıl oluşturulur onu sormuştum. Genişletmek için tıkla... WoeUSB'yi kullanın. Mantıkları aynı. UEFI disk oluşturuyorlar.
Y yolcu Kilopat Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 897 Makaleler 6 Çözümler 17 11 Eylül 2020 #20 350070 dedi: WoeUSB'yi kullanın. Mantıkları aynı. UEFI disk oluşturuyorlar. Genişletmek için tıkla... Woeusb linux işetim sistemleri üzerinde windows kurulum medyası hazırlama için değil miydi ? A Linux program to create a Windows USB stick installer from a real Windows DVD or image. Genişletmek için tıkla... Supported images: Windows Vista, Windows 7, Window 8.x, Windows 10. All languages and any version (home, pro...) and Windows PE are supported. Genişletmek için tıkla... GitHub - slacka/WoeUSB: WoeUSB is a simple tool that enable you to create your own usb stick windows installer from an iso image or a real DVD. It is a fork of Congelli501's WinUSB. WoeUSB is a simple tool that enable you to create your own usb stick windows installer from an iso image or a real DVD. It is a fork of Congelli501's WinUSB. - slacka/WoeUSB github.com
350070 dedi: WoeUSB'yi kullanın. Mantıkları aynı. UEFI disk oluşturuyorlar. Genişletmek için tıkla... Woeusb linux işetim sistemleri üzerinde windows kurulum medyası hazırlama için değil miydi ? A Linux program to create a Windows USB stick installer from a real Windows DVD or image. Genişletmek için tıkla... Supported images: Windows Vista, Windows 7, Window 8.x, Windows 10. All languages and any version (home, pro...) and Windows PE are supported. Genişletmek için tıkla... GitHub - slacka/WoeUSB: WoeUSB is a simple tool that enable you to create your own usb stick windows installer from an iso image or a real DVD. It is a fork of Congelli501's WinUSB. WoeUSB is a simple tool that enable you to create your own usb stick windows installer from an iso image or a real DVD. It is a fork of Congelli501's WinUSB. - slacka/WoeUSB github.com