2 292941 Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 2.659 Makaleler 6 Çözümler 15 16 Aralık 2020 #11 Bilmiyorum ama verdiğim komutta 455 yerine 340 yazıp deneyebilirsin.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 16 Aralık 2020 #12 292941 dedi: Bilmiyorum ama verdiğim komutta 455 yerine 340 yazıp deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Denediğimde paket bulunamadı hatası alıyorum. kozmonot02 dedi: Bunu TTY ekranında yapmanız gerekir. Genişletmek için tıkla... CTRL + alt + F1 tuşuna basıp o ekrana girdim. Denediğimde yine aynı hatayı verdi.
292941 dedi: Bilmiyorum ama verdiğim komutta 455 yerine 340 yazıp deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Denediğimde paket bulunamadı hatası alıyorum. kozmonot02 dedi: Bunu TTY ekranında yapmanız gerekir. Genişletmek için tıkla... CTRL + alt + F1 tuşuna basıp o ekrana girdim. Denediğimde yine aynı hatayı verdi.
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 16 Aralık 2020 #13 runit dedi: CTRL + ALT + F1 tuşuna basıp o ekrana girdim. Denediğimde yine aynı hatayı verdi. Genişletmek için tıkla... Sistemi yeniden başlatın, giriş yapmadan önce TTY üzerinden deneyin. Yine olmazsa, login manager (GDM, SDDM, LightDM) devre dışı bırakın, yeniden başlatın ve öyle deneyin.
runit dedi: CTRL + ALT + F1 tuşuna basıp o ekrana girdim. Denediğimde yine aynı hatayı verdi. Genişletmek için tıkla... Sistemi yeniden başlatın, giriş yapmadan önce TTY üzerinden deneyin. Yine olmazsa, login manager (GDM, SDDM, LightDM) devre dışı bırakın, yeniden başlatın ve öyle deneyin.
2 292941 Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 2.659 Makaleler 6 Çözümler 15 16 Aralık 2020 #14 runit dedi: Denediğimde paket bulunamadı hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Biraz araştırdım, 340 sürücüsü böyle kuruluyormuş. Kod:Panoya kopyala sudo su # deb http://deb.debian.org/debian/ buster main contrib non-free # apt update # apt install nvidia-legacy-340xx-driver
runit dedi: Denediğimde paket bulunamadı hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Biraz araştırdım, 340 sürücüsü böyle kuruluyormuş. Kod:Panoya kopyala sudo su # deb http://deb.debian.org/debian/ buster main contrib non-free # apt update # apt install nvidia-legacy-340xx-driver
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 16 Aralık 2020 #15 292941 dedi: Biraz araştırdım, 340 sürücüsü böyle kuruluyormuş. Kod:Panoya kopyala sudo su. # deb http://deb.debian.org/debian/ buster main contrib non-free # apt update. # apt install nvidia-legacy-340xx-driver Genişletmek için tıkla... Deb komutu bulunamadı hatası veriyor.
292941 dedi: Biraz araştırdım, 340 sürücüsü böyle kuruluyormuş. Kod:Panoya kopyala sudo su. # deb http://deb.debian.org/debian/ buster main contrib non-free # apt update. # apt install nvidia-legacy-340xx-driver Genişletmek için tıkla... Deb komutu bulunamadı hatası veriyor.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #16 @runit Sizin Debian nasıl? Non-Free mi? Free mi?
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 16 Aralık 2020 #17 Dengesiz Kokarca dedi: @runit sizin Debian nasıl? Non-Free mi? Free mi? Genişletmek için tıkla... İndirirken ona hiç dikkat etmedim. Öğrenmenin bir yolu var mı?
Dengesiz Kokarca dedi: @runit sizin Debian nasıl? Non-Free mi? Free mi? Genişletmek için tıkla... İndirirken ona hiç dikkat etmedim. Öğrenmenin bir yolu var mı?
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #18 İSO adı neydi? Non-Free yazıyor muydu?
2 292941 Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 2.659 Makaleler 6 Çözümler 15 16 Aralık 2020 #19 runit dedi: Deb komutu bulunamadı hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala sudo nano /etc/apt/sources.list "deb Index of /debian buster main" yerine "deb-src Index of /debian buster main non-free" yaz ve kaydet çık. Kod:Panoya kopyala sudo apt update sudo apt -y install nvidia-detect nvidia-detect sudo apt install nvidia-driver sudo systemctl reboot Bunları dener misin?
runit dedi: Deb komutu bulunamadı hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala sudo nano /etc/apt/sources.list "deb Index of /debian buster main" yerine "deb-src Index of /debian buster main non-free" yaz ve kaydet çık. Kod:Panoya kopyala sudo apt update sudo apt -y install nvidia-detect nvidia-detect sudo apt install nvidia-driver sudo systemctl reboot Bunları dener misin?
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 16 Aralık 2020 #20 292941 dedi: Kod:Panoya kopyala sudo nano /etc/apt/sources.list. "Deb Index of /debian buster main" yerine "Deb-src Index of /debian buster main non-Free" Yaz. Kod:Panoya kopyala sudo apt update. sudo apt -y install nvidia-detect. sudo apt install nvidia-driver. sudo systemctl reboot. Bunları dener misin? Genişletmek için tıkla... Deniyorum.
292941 dedi: Kod:Panoya kopyala sudo nano /etc/apt/sources.list. "Deb Index of /debian buster main" yerine "Deb-src Index of /debian buster main non-Free" Yaz. Kod:Panoya kopyala sudo apt update. sudo apt -y install nvidia-detect. sudo apt install nvidia-driver. sudo systemctl reboot. Bunları dener misin? Genişletmek için tıkla... Deniyorum.