Debian vs Pardus Xfce hangisi daha hafif?

En hafifi Void Linux Xfce; Pardus, Debian aynı. İleride Void deneyeceğim ama üşeniyorum. Xfce bana göre değil.

En hafifi Void Linux Xfce; Pardus, Debian aynı. İleride Void deneyeceğim ama üşeniyorum. Xfce bana göre değil.

Özür dilerim bayım mesajınızı yeni gördüm Void Linux hangi tabanlı Debian mı?

Hafiflik arayışındaysa wattos projesine bakabilirsin. Pardus Xfce kullansa da pek hafif bir proje değil.
Bunun sistem gereksinimleri neler?

Debian'ın Xfce'si ile Pardus'un Xfce'si çok fark göstermicektir ama Pardus'un Xfce'si özelleştirilmiş bir görünümü ve eklentileri olduğu için Debian ile Xfce kullanmanız daha iyi olur.

Bugün test ettim Pardus Xfce boşta 1GB Debian Xfce ise 552 MB kullanıyordu.

Son düzenleme:
Hocam şuan sanal makinede devilim normal pcye kurdum 885 mb ram kullanıyor boşta (sanal makinede böyle değildi) pardus xfce 1 gb ram kullaniyor neden değerler değişti bilmiyorum.
@Demorlius

Hocam şu an sanal makinede devilim normal PC'ye kurdum 885 MB RAM kullanıyor boşta (sanal makinede böyle değildi) Pardus Xfce 1 GB RAM kullaniyor neden değerler değişti bilmiyorum.

Sistemdeki bellek miktarına göre sistem imkanı varsa bazı servis ve programları önbelleğe atar. Bu da sistemin daha hızlı ve efektif çalışmasını sağlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…