A apkalipto Hectopat Katılım 9 Mayıs 2015 Mesajlar 615 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2019 #1 Bilgisayarımda sadece Debian kurulu ve Ubuntu kurulum USB'si hazırlamalıyım Unebootin ile denedim olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum.
Bilgisayarımda sadece Debian kurulu ve Ubuntu kurulum USB'si hazırlamalıyım Unebootin ile denedim olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum.
Batu33TR Hectopat Katılım 3 Haziran 2017 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Engineer 15 Temmuz 2019 #2 "dd" komutunu kullanarak yapabilirsin
novalgin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2015 Mesajlar 1.396 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek hekim 15 Temmuz 2019 #3 Etcher dene.
A apkalipto Hectopat Katılım 9 Mayıs 2015 Mesajlar 615 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2019 #4 Yanlışlıkla EFI bölümünü biçimlemiştim USB'deki Debian çok eksik hiçbir şey çalışmıyor doğru düzgün şansa HFS diskte EFI yedeği bulup disk oluşturdum düzeldi.
Yanlışlıkla EFI bölümünü biçimlemiştim USB'deki Debian çok eksik hiçbir şey çalışmıyor doğru düzgün şansa HFS diskte EFI yedeği bulup disk oluşturdum düzeldi.