Debian'da Windows kurulum medyası nasıl oluşturulur?

Makaleler
1
Şu an Debian kullanmaktayım fakat maalesef bana uygun bir işletim sistemi değil. Tekrar Windows'a geçip GNU/Linux işletim sistemlerine göz atmak istiyorum. Fakat ne yaptıysam Windows ISO oluşturamadım. Çok karmaşık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10'u İndirin linkinden aracı indirip istediğiniz seçenekteki iso dosyasını indirin ve Rufus indirip Rufus ile kurulumu yapın. Rufus: Rufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu fakat yanlış bilmiyorsam Rufus Linux için yok ama benzer uygulamaları kullanabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows 10'u İndirin linkinden aracı indirip istediğiniz seçenekteki iso dosyasını indirin ve Rufus indirip Rufus ile kurulumu yapın. Rufus: Rufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu fakat yanlış bilmiyorsam Rufus Linux için yok ama benzer uygulamaları kullanabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rufus Linuxta düzgün çalışmıyor. Windows'u yazmak için Linuxta WoeUSB kullanılır. DD modu da işe yarayabilir.

WoeUSB ile oluşturabilirsin. Bir şey daha madem Linux'a döneceksin niye Windows arıyorsun.

Hocam debian dışardan bakıldığında incelerken hoş durdu. Fakat bir insan diskin sadece kullanıcıya ayrıan tarafını niye kullansın? Biraz daha incelemeler yapıp kesin kararı vermem gerek.

Rufus Linuxta düzgün çalışmıyor. Windows'u yazmak için Linuxta WoeUSB kullanılır. DD modu da işe yarayabilir.
Zaten son cümlede Rufus Linux üzerinde sıkıntı çıkardığını ve başka uygulamalar da olduğunu söyledim.
Bu arada @User not found başka bir bilgisayar varsa ondan da direkt olarak yapabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı