Yağızımsı Centipat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 561 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 4 GB RAM, İntel HD Graphics 3000, 2.50 GHz Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #1 Yasal sorunlar çıkar mı? Çünkü yayınlayacağım.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 14 Aralık 2023 #2 Sorun olmaz. Öyle dağıtım yapan çok...
Yağızımsı Centipat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 561 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 4 GB RAM, İntel HD Graphics 3000, 2.50 GHz Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #3 izmirkartali dedi: Sorun olmaz. Öyle dağıtım yapan çok... Genişletmek için tıkla... Sağolun. (konu dışı) hemşerimsiniz.
izmirkartali dedi: Sorun olmaz. Öyle dağıtım yapan çok... Genişletmek için tıkla... Sağolun. (konu dışı) hemşerimsiniz.
I ısıkarayanbirey Picopat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 126 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #4 GPL lisansına göre yayınlamanız lazım. Kendileri zaten bir sayfalarında lisansın prosedürlerini yayınlamışlar: Debian -- GNU GENERAL PUBLIC LICENSE
GPL lisansına göre yayınlamanız lazım. Kendileri zaten bir sayfalarında lisansın prosedürlerini yayınlamışlar: Debian -- GNU GENERAL PUBLIC LICENSE
archenjoyer Centipat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 369 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #5 Yağızımsı dedi: Yasal sorunlar çıkar mı? Çünkü yayınlayacağım. Genişletmek için tıkla... Debian based bir sürü dağıtım var açık kaynaklı olmasının sebebi de yeni versiyonlarının çıkması zaten
Yağızımsı dedi: Yasal sorunlar çıkar mı? Çünkü yayınlayacağım. Genişletmek için tıkla... Debian based bir sürü dağıtım var açık kaynaklı olmasının sebebi de yeni versiyonlarının çıkması zaten
I ısıkarayanbirey Picopat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 126 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #6 thetis07 dedi: Debian based bir sürü dağıtım var açık kaynaklı olmasının sebebi de yeni versiyonlarının çıkması zaten Genişletmek için tıkla... Açık kaynaklı olması rastgele alıp, değişitirip, yayınlayabileceğin anlamına gelmiyor. Mevcut lisansına göre düzenlemesi gerekiyor.
thetis07 dedi: Debian based bir sürü dağıtım var açık kaynaklı olmasının sebebi de yeni versiyonlarının çıkması zaten Genişletmek için tıkla... Açık kaynaklı olması rastgele alıp, değişitirip, yayınlayabileceğin anlamına gelmiyor. Mevcut lisansına göre düzenlemesi gerekiyor.