FPS oyuncusuyum hocam çoğunlukla Valorant, CS:GO falan oynuyorum ama arada sırada LoL, TFT, Minecraft falan da girdiğim oluyor. Sizce ne yapmalıyım? 8ms mi kalsın yoksa 4ms mi yapıyım? Daha düşüğe indirirsem ne olur?4 ms yeterli olur. Çift tıklama arasındaki süreydi galiba.
4 yeter. Daha az yaparsanız Double Click yapabilir mouse.FPS oyuncusuyum hocam çoğunlukla Valorant, CS:GO falan oynuyorum ama arada sırada LoL, TFT, Minecraft falan da girdiğim oluyor. Sizce ne yapmalıyım? 8ms mi kalsın yoksa 4ms mi yapıyım? Daha düşüğe indirirsem ne olur?
Hocam merhabalar, birazcık geç oldu ama ben şuanda yeni aldığım fareyi deniyordum ufak ufak drag click yapılabiliyordum ama farede kısa drag click yapılıyor bu yüzden 3-5 cps alıyorum. Fakat eğer sizin farenizde drag click vs. yapilabiliyorsa bunu düşürmeniz sizin için iyi olacaktır, en azından benim drag click hiç gözükmüyorken 3-5 cps gördü. Butterfly click performanıda arttı bilmiyorum artık işinize yarar mı.FPS oyuncusuyum hocam çoğunlukla Valorant, CS:GO falan oynuyorum ama arada sırada LoL, TFT, Minecraft falan da girdiğim oluyor. Sizce ne yapmalıyım? 8ms mi kalsın yoksa 4ms mi yapıyım? Daha düşüğe indirirsem ne olur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.