Decathlon (mg) taban krampon nasıl?

Hocam kullanmadan konforunu bilemeyiz. Bu tür ayakkabıların en büyük sorunu, topuk vurması yada taban ağrısı yapması. Daha sonra giyemiyorsunuz ağrı yaptığı için. Denemeden net bir şey demek zor, tip olarak güzel fakat kalitesi için soru işaretleri var.

Hocam kullanmadan konforunu bilemeyiz. Bu tür ayakkabıların en büyük sorunu, topuk vurması ya da taban ağrısı yapması. Daha sonra giyemiyorsunuz ağrı yaptığı için. Denemeden net bir şey demek zor, tip olarak güzel fakat kalitesi için soru işaretleri var.

Hocam kramponun vurma yapacagini zannetmiyorum giydigim zaman rahat hisettirdi ama mg taban nedir nasildir iyi mir eksileri artilari neler bilmiyorum o yuzden az daha para koyup Nike adidasmi alsam.

Hocam kramponun vurma yapacagini zannetmiyorum giydigim zaman rahat hisettirdi ama mg taban nedir nasildir iyi mir eksileri artilari neler bilmiyorum o yuzden az daha para koyup Nike adidasmi alsam.
Hocam Nike Adidas için bütçe arttırabilirsiniz, yeni kramponlarında güzel bir 5 noktalı taban kullanmaya başladılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı