Giyim Decathlon Montlar %34 İndirimde

NicksizDEDE

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iki mont dikkatimi çekti indirim olarak diğerlerine de bakabilirsiniz her bedeni var. Ben Mont 1'den sipariş verdim. Normalde pek indirim yapmazlar stok eritmek için yapıyorlar beden paylaşayım dedim.
Ayrıca Promosyon Kodu'na ENES5 ekleyerek %5 ekstra indirim sağlayabilirsiniz.
Mont 1:
Mont 2 -10 Dereceye Kadar:

Arkadaşlar iki mont dikkatimi çekti indirim olarak diğerlerine de bakabilirsiniz her bedeni var. Ben Mont 1'den sipariş verdim. Normalde pek indirim yapmazlar stok eritmek için yapıyorlar beden paylaşayım dedim.

Mont 1:
Mont 2 -10 Dereceye Kadar:
Decathlon montları soğukta giyem de sıcak tutsun diye alıyorsanız almayın bu arada onun için değiller. 2. Ürün eh işte ama özellikle 1. Si sakın o amaçla almayın üzülürsünüz. Rüzgarlık o mont değil , rüzgarı keser ama tir tir titretir adamı onu sıcak günlerde giyiyoruz balığa çıkıldığında veya dağa çıktığımızda.

Genel montlar gibi olduğunu düşünen vardır belki diye söyledim.

@Emuru Başka indirim kodu olduğunu pek sanmıyorum. "Enes Özen" Telegram indirim kanalı var ona özel tanımlanmış indirim kodu %5^lik.
@Edmond_Dantes
Hocam iki montum var birisini 2 sene önce 800₺'ye almıştım altta sadece sweet varsa üşütüyor soğuklarda kazak eklemek şart kapalı alanda çalışınca da kazakla durmak bunaltıcı oluyor haliyle. Geçen sene de estilo diye ucuz giyim mağazasından (goong marka ürünlerde var ucuz) bir mont aldım onda da kanlın giyince alta ilaçlardan da kilo alınca fermuar kapanmıyor ve kolumu soktuğum yeri yırtıldı dayanıksız.
En azından elimdekilerden iyidir diye düşünüyorum sonuçta belirli bir standart kalitesi var. yorumları da inceledim.
*Yorumlarda da belirtiyor 1. mont/kaban için çok soğuklarda kazak gibi şeyler alta giyilmesi gerekiyor diye.
Çorum pek soğuk olmuyor.

Son düzenleme:
@Emuru Başka indirim kodu olduğunu pek sanmıyorum. "Enes Özen" Telegram indirim kanalı var ona özel tanımlanmış indirim kodu %5^lik.
@Edmond_Dantes
Hocam iki montum var birisini 2 sene önce 800₺'ye almıştım altta sadece sweet varsa üşütüyor soğuklarda kazak eklemek şart kapalı alanda çalışınca da kazakla durmak bunaltıcı oluyor haliyle. Geçen sene de estilo diye ucuz giyim mağazasından (goong marka ürünlerde var ucuz) bir mont aldım onda da kanlın giyince alta ilaçlardan da kilo alınca fermuar kapanmıyor ve kolumu soktuğum yeri yırtıldı dayanıksız.
En azından elimdekilerden iyidir diye düşünüyorum sonuçta belirli bir standart kalitesi var. yorumları da inceledim.

Çorum pek soğuk olmuyor.
Bende de decathlonun montu var yağmurluk normalde , içinde polar var onu takınca mont gibi oluyor ben İstanbuldayım ama Karslı olduğumdan mıdır nedir soğukla aram iyidir dolayısıyla dert olmuyor. 2018den beri kullanıyorum valla sadece bir cebinin fermuarı bozuldu onun dışında taş gibi.
Malzeme kalitesi konusunda sağlam markadır dediğiniz gibi , spor kıyafetlerim , botlarım , arazi ve yürüyüş ayakkabılarım hep oradan. Hiç sorun yaşamadım yıllardır.

Ürünler geldi.
Arkadaşlar kış için yukarıda arkadaşın da dediği gibi 1. mont ince; ama eksilere fazla inmeyen inse de çok inmeyen yerde iş görür diye düşünüyorum. 1.70 cm boy 85 Kg için (kendim) L bedeni uygun oluyor XL büyük geliyor biraz geniş kesim elimdeki montlar XL idi.

2. Monta gelirsek eğer maalesef altında polar ve tüğlü kazak giyerseniz soba gibi ısıtıyor; içine bence sweet gibi şeyler giyilmeli bir de bunun XL olanı biraz bol ama iade edip L almadım çünkü sıkarsa daha çok ısıtır içine zaten tüğlü kazak; polar giyince bunaltıyor; eğer dış mekan dağ tepe yürüyecek ya da; bölgeniz şehir içi kış geneli - derecelerde ise giyilebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı