Deceit açılmıyor

argeslf

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 5600 / ASUS PRIME B550M-K / INNO3D RTX4060TI Twin 2X 16GB / XPG GAMMIX D35 16GB (2x8) 3200mhz CL16 / Adata Legend 850 Lite 1TB / FSP CMT391M 650W+ / Thermalright Peerless Assassin 120 SE
Steam'de Deceit adlı oyuna tıklıyorum 10 saniye bekletiyor ve tekrar oyna yazısı çıkıyor. Bir sürü yöntem denedim olmadı yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba
  1. Steam'i Yönetici olarak çalıştır.
  2. Oyun dosyalarını doğrula: Steam > Deceit > Özellikler > Yerel Dosyalar > Dosyaları Doğrula.
  3. Antivirüs programını devre dışı bırak.
  4. Grafik sürücülerini güncelle.
  5. Windows'u güncelle.
  6. Arka planda çalışan yazılımları kapat.
  7. Steam'i ve Deceit'i yeniden yükle.
Bu adımlar sorununuzu çözebilir diye düşünüyorum

merhaba
  1. Steam'i yönetici olarak çalıştır.
  2. oyun dosyalarını doğrula: Steam > Deceit > özellikler > yerel dosyalar > dosyaları doğrula.
  3. antivirüs programını devre dışı bırak.
  4. grafik sürücülerini güncelle.
  5. Windows'u güncelle.
  6. arka planda çalışan yazılımları kapat.
  7. Steam'i ve Deceit'i yeniden yükle.
Bu adımlar sorununuzu çözebilir diye düşünüyorum.

Hepsini yaptım gene olmadı. Steam'i yeniden yüklemedim çünkü bir sürü oyun var onlar gider diye düşündüm ama oyunu yeniden yükledim.

Hepsini yaptım gene olmadı. Steam'i yeniden yüklemedim çünkü bir sürü oyun var onlar gider diye düşündüm ama oyunu yeniden yükledim.
  • Steam'i tamamen kapatıp "downloading" klasörünü silin (C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps).
  • Steam Cloud senkronizasyonunu devre dışı bırakın: Deceit'e sağ tıkla > Özellikler > Genel > Steam Cloud seçeneğini kapat.
  • DirectX ve Visual C++ güncellemelerini yapın (DirectX ve Visual C++ Redistributable'ı indirip kurun).
  • Steam'i yönetici olarak çalıştırın.
  • Steam kütüphanesini farklı bir diske taşıyın ve tekrar deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı