Kenannn01 Yoctopat Katılım 12 Temmuz 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #1 Steam Deck almayı düşünüyorum ama drift sorunundan korkuyorum. Steam Deck drift yapar mı drift yaparsa çözümü var mı?
Steam Deck almayı düşünüyorum ama drift sorunundan korkuyorum. Steam Deck drift yapar mı drift yaparsa çözümü var mı?
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 12 Temmuz 2025 #2 Her analog stickte yaşanabilir bu durum. Konsola özel bir durum yok.
Kenannn01 Yoctopat Katılım 12 Temmuz 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #3 Sakuya Izayoi dedi: Her analog stickte yaşanabilir bu durum. Konsola özel bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Mesela Nintendo Switch de drift olursa jocon u değiştiriyorsun Steam Deck de bir çözüm var mı?
Sakuya Izayoi dedi: Her analog stickte yaşanabilir bu durum. Konsola özel bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Mesela Nintendo Switch de drift olursa jocon u değiştiriyorsun Steam Deck de bir çözüm var mı?
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 12 Temmuz 2025 #4 Bilmem. Hiç Deck sahibi olmadım. Çevremde de böyle bir sorun yaşayan olmadı.
Kenannn01 Yoctopat Katılım 12 Temmuz 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #5 Sakuya Izayoi dedi: Bilmem. Hiç deck sahibi olmadım. Çevremde de böyle bir sorun yaşayan olmadı. Genişletmek için tıkla... Okey.
Sakuya Izayoi dedi: Bilmem. Hiç deck sahibi olmadım. Çevremde de böyle bir sorun yaşayan olmadı. Genişletmek için tıkla... Okey.
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.261 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #6 Ben kullandım hic bir sorun yaşamadım. Ama herhangi bir ihtimalle yaşarsan, analog stickelerini değiştirebiliyorsun.
Ben kullandım hic bir sorun yaşamadım. Ama herhangi bir ihtimalle yaşarsan, analog stickelerini değiştirebiliyorsun.
rainman23 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.798 Çözümler 2 14 Temmuz 2025 #7 Sorun yaşarsanız cihazı açıp yenileriyle değiştirebilirsiniz. Reddit'teki SteamDeck subredditine de göz atabilirsiniz aklınızdaki sorular için. Reddit - The heart of the internet www.reddit.com
Sorun yaşarsanız cihazı açıp yenileriyle değiştirebilirsiniz. Reddit'teki SteamDeck subredditine de göz atabilirsiniz aklınızdaki sorular için. Reddit - The heart of the internet www.reddit.com