GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.578 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 11:22 #11 burak_ea99 dedi: Silinmiyor ve devre dışıda bırakılmıyor ama uygulama detaylarında Deco pıc'in Galaxy Store'da indirilmiş ve yorumlarında bu olayı herkes yaşadığını söylemektedir. Genişletmek için tıkla... Eğer herkes yaşamışsa bir sorun olacağını sanmıyorum. Kalsın. Yani koskoca Samsung telefonunuza virüs sokacak hali yoktur.
burak_ea99 dedi: Silinmiyor ve devre dışıda bırakılmıyor ama uygulama detaylarında Deco pıc'in Galaxy Store'da indirilmiş ve yorumlarında bu olayı herkes yaşadığını söylemektedir. Genişletmek için tıkla... Eğer herkes yaşamışsa bir sorun olacağını sanmıyorum. Kalsın. Yani koskoca Samsung telefonunuza virüs sokacak hali yoktur.
Lusadris Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.547 Çözümler 153 Bugün 11:23 #12 @burak_ea99, Galaxy Store gözüküyorsa sorun yok hocam. Orijinal uygulamadır.
infazcı03 Femtopat Katılım 10 Ekim 2025 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:03 #13 burak_ea99 dedi: Eki Görüntüle 2602172 Böyle bir logoya sahiptir. Silinmemesi normal mi peki? Çünkü silinmemesi beni biraz tedirgin etti. Genişletmek için tıkla... O Samsung'un bir uygulaması, silinmez.
burak_ea99 dedi: Eki Görüntüle 2602172 Böyle bir logoya sahiptir. Silinmemesi normal mi peki? Çünkü silinmemesi beni biraz tedirgin etti. Genişletmek için tıkla... O Samsung'un bir uygulaması, silinmez.