Çözüldü Python Decompile araç önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SyntaxCE

Centipat
Merhaba, Python 3.11.5 sürümüyle kodladığım bir .py dosyam vardı fakat sanırım silinmiş. Elimde o dosyanın .pyc uzantılı hali var bu dosyayı decompile etmek için uncompyle6 decompyle3 kullanmaya çalıştım fakat Python 3.11 sürümünü desteklemiyorlarmış. .pyc dosyasını decompile edebilecek (tekrar ediyorum 3.11 sürümü için) bir Python kütüphanesi biliyor musunuz? Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Çözüm
Bunun için en uygun ve sağlıklı çalışan araç olarak şunu buldum:

Executable paylaşmamışlar fakat bunu build eden bir hayırsever var:

İşletim sisteminize uygun dosyayı indirmeniz gerekiyor. Benimki Windows, o yüzden pycdc.exe'yi indirdim.

Sonrasında bu programı şu şekilde kullanabiliyorsunuz:

Bash:
./pycdc.exe <PYC dosyası>

Bu, decompilation sonucu oluşan çıktıyı direkt konsola yazdırıyor. Dosyaya yazdırmak için:

Bash:
./pycdc.exe <PYC dosyası> > decompiled.py

Birisi bir Python kütüphanesi yazmış pycdc'yi çalıştıran ama 3.11 için eksiklikler var, detaylarıyla yormayayım:

Bence bu kütüphaneyle uğraşmamak en sağlıklısı. Sadece görün diye paylaştım.
Bunun için en uygun ve sağlıklı çalışan araç olarak şunu buldum:

Executable paylaşmamışlar fakat bunu build eden bir hayırsever var:

İşletim sisteminize uygun dosyayı indirmeniz gerekiyor. Benimki Windows, o yüzden pycdc.exe'yi indirdim.

Sonrasında bu programı şu şekilde kullanabiliyorsunuz:

Bash:
./pycdc.exe <PYC dosyası>

Bu, decompilation sonucu oluşan çıktıyı direkt konsola yazdırıyor. Dosyaya yazdırmak için:

Bash:
./pycdc.exe <PYC dosyası> > decompiled.py

Birisi bir Python kütüphanesi yazmış pycdc'yi çalıştıran ama 3.11 için eksiklikler var, detaylarıyla yormayayım:

Bence bu kütüphaneyle uğraşmamak en sağlıklısı. Sadece görün diye paylaştım.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı