Dedenin üstüne yapılan Papara kartın sahibi değiştirilebilir mi?

TerimistBirisi

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel(R) Core(TM) i3-2120 CPU 8GB Ram NVIDIA GeForce GT 630
Meslek
Öğrenci
Merhaba ben yıllar önce Papara kart almıştım ama kart dedemin üstüne, hesap benim T.C. Kimliğim üzerineydi. Hesapta dediğim gibi benim mailim ve T.C. Kimliğim var ama dedemin ismi yazıyor. Kullanmadığım yine dedemin üstüne olan Lite Card ve Black Card var daha sonra alacağım kartları ve hesabı nasıl tam olarak kendi üstüme yapabilirim ve Black Card'ı kullanmama cezası var mı?

Gülmeyin ya ayıp oluyor.

Nasıl oluyor böyle bir şey. İsim farklı TC no farklı.
Her şey senin üzerine olup kart nasıl dedenin üzerine oluyor? Kartın sahibi değiştirilemez. Kullanmama ücreti yok.
Bende bilmiyorum dedemle almaya gittik anlamadık ben küçüktüm baya 5 seneden fazla oluyor hesap açtık kimliğimle şuan hesabın adı dedemin adı soyadı ve satın alım yaparken dedemin onay vermesi gerekiyor.

Gülmeyin ya ayıp oluyor.

Bende bilmiyorum dedemle almaya gittik anlamadık ben küçüktüm baya 5 seneden fazla oluyor hesap açtık kimliğimle şuan hesabın adı dedemin adı soyadı ve satın alım yaparken dedemin onay vermesi gerekiyor.

Sanırım hesabına kayıtlı olan telefon numarası dedene ait? Uygulamadan veya papara.com'dan hesabına giriş yaparak kayıtlı telefon numaranı değiştirebilirsin.

Eğer hesabının bilgileri de dedene aitse, kendine adına yeni bir Papara hesabı açmalısın.

Sanırım hesabına kayıtlı olan telefon numarası dedene ait? Uygulamadan veya papara.com'dan hesabına giriş yaparak kayıtlı telefon numaranı değiştirebilirsin.

Eğer hesabının bilgileri de dedene aitse, kendine adına yeni bir Papara hesabı açmalısın.
18 yaşında değilim açabilir miyim?

18 yaşında değilim açabilir miyim?

Evet, Papara kullanım yaşı 13'dür. 13 yaş üstü herkes Papara hesabı açabilir, yalnız yeni düzenlemeler gereği 13-18 yaş arası kullanıcılar; Papara kullanımı için veli onayı almak zorunda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı