Deep Cool Gammax CPU Soğutucunun Fiyatı Ne Kadar Eder?

Cemtastan23

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar bundan önce 2 konu açmıştım. Birisinde yanlış ürün linki atmıştım, diğerinde ise aşırı tuhaf ve gereksiz bir tartışma yaşamıştık. Arkadaşın birisi ısrarla ürünü inkar edip farklı bir modelin benim soğutucum olduğunu söylemişti. Yani anlayacağınız sorumun cevabını hala alamadım. Geçenlerde aldığım yer olan Gamegaraj'a Akakçe üzerinden 3 tane link atıp hangisinin benim soğutucum olduğunu sordum ve bana bunu gösterdiler:

Biraz kendimde araştırdım ve sanırım bunlarda aynı ürün:

Bunlar ise benim soğutucumla aynı değil çünkü Amazon'da ki ürünün ağırlığı 1.2 KG, diğer ürünün fan hızı ise 1800 RPM.

Bu da ürünün kutusunun fotoğrafı, az önce çektim:

Dikkat ederseniz ürün RGB, Blue değil.

Bu kadar kanıttan sonra umarım inkar eden olmaz. Neyse ben açıklamama geçeyim. Ürünü 3 Mart tarihinde hazır sistem olarak satın aldım. Gelen tüm belgeleri araştırdım ancak ürünün garanti belgesini bulamadım. Sanırım hazır sistem olduğu için ayrı bir garantisi yok çünkü tüm sistemin garantisi var yani soğutucu da dahil tek bir kağıtta. Kutusu sapasağlam, üründe bir sorun yok, gayet düzgün çalışıyor. Bu soğutucuyu ne kadara satabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…