Arkadaşlar Deep Cool - Genome kasası kullanan varsa ya da bilen varsa, soğutucunun içinde su hazır mı geliyor? Eğer gelmiyorsa suyu biz mi koyuyoruz yada değiştirmek gerekiyor mu bilen yardımcı olabilir mi?
Kardeşim hazır geliyor diye biliyorum ama almani tavsiye etmem kasa kaliteli fakat sıvı soğutma sistemi kötü YouTube deep cool genome explosion yazarak arat gör patlıyor sıvı soğutma
Bunun hakkında sadece bir tane video var. Yani tek videoya bakarak Genome kasaların tüm soğutma haznesi, boruları kırılıyor ya da su kaçırıyor diyemeyiz. Akrilik borular kullanılmış. Yani özel soğutmada kullanılan borular ile aynı. Zaten özel soğutma denebilir Deep Cool Genome için. Örnek özel soğutma videosu; @er36po
@Spontune, Deep Cool Genome açık değil kapalı yani hazır sıvı soğutma kullanıyor. Yani sıvı değişimi gerektirmeyen (zamanla bozulması sözkonusu olabilir tabi. Haliyle de Custum yani açık devre sıvı soğutmayla karşılaştırılamaz.
Bu kasa sırf hazır olan sıvı soğutması için alınmaz. (Dandik bir radyatör, CPU bloğu özerine monteli pompa. Olur da ilerde blok ilavesi yapılmak istense buna da uygun değil.)
@er36po
Kullanılan malzemelerden dolayı özel soğutma denebilir dedim. Bir de bahsettiğim konu akrilik borular. Yani sıvı soğutma sistemi patlıyor dendiği için bu bağdaştırmayı yaptım. Piyasada bulunan 360 mm soğutuculardan kötüyse kasanın tek başına albenisi yok. Bir ara 800 lira falandı dolar sayesinde 1100 olmuş. Alınmayacak kadar fırlamış.
Anladım
O kasaya öyle ya da böyle o para verilmez. Kaldı ki sadece işlemciyi soğutabilecek yapıya sahip. Yani ilave soğutma malzemesine pek yer yok kasada.
Akriliklerin patlaması ya da çatlaması sözkonusu değil, siz bakmayın milletin ağzına. Zaten diyenler eline bile almamıştır
Akrilikleri siz ancak sert bir cisimle ya da asılarak kırarsınız ancak.