En ucuz DeepCool PK550D 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool PK550D 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.644,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz NZXT C550 PA-5B1BB-EU 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT C550 PA-5B1BB-EU 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu arkadaş sürekli 900 lira civarına düşüyor aceleniz yoksa takip edin.
Tamamen kendi fikrim;
Hazır sistemlerde çokça kullanılıyor. Markanın da yeni olduğunu duydum. Ben biraz şüpheli yaklaşıyorum. Ucuz ürün geliyor bana. PSU çok önemli ben kaliteli bir şey almanı tavsiye ederim. Sessiz bir model al bence almışken uzun yıllar kullan.
Tamamen kendi fikrim;
Hazır sistemlerde çokça kullanılıyor. Markanın da yeni olduğunu duydum. Ben biraz şüpheli yaklaşıyorum. Ucuz ürün geliyor bana. PSU çok önemli ben kaliteli bir şey almanı tavsiye ederim. Sessiz bir model al bence almışken uzun yıllar kullan.
DeepCool nereye yeni bir marka hocam? 27 yıllık firma, PSU'ları modelden modele değişir lakin genele baktığımızda gayet güvenilir, arkadaşın attığı PK550D modeli iyidir.
En ucuz DeepCool PK550D 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool PK550D 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.644,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bende bu PSU'yu almayı düşünüyorum ama Molex girişleri hakkında bir bilginiz var mı, kasamın fanları Molex ile çalışıyor bu PSU'yu kasamın fanlarına bağlayabilir miyim?