Deep Cool Lucifer V2 Soğutucu i7 7700k ya takılır mı?

Avocado

Kilopat
Daha fazla  
Deep Cool Lucifer V2 aldım 1151 desteklemediği yazdığı için takmaya fazla uğraşmadım bozulur falan diye şimdi biraz bakınca 1150 soketli sogutmalarin 1151'e takilabildigini duydum eğer doğruysa işin ehli birine götüreceğim ve taktiracagim. Yani sorum şu Deep Cool Lucifer V2 i7 7700k'ya takılır mı ?

Ürün 1151 sokete uyumludur. Montajı kendiniz de yapabilirsiniz.
Peki hocam kendi termal macununu mu kullanayim bir sıkıntı çıkar mı bir de biraz ağır bir soğutucu olduğu için işlemciyi bükme veya düşüp ekran kartına zarar verir mi?

O kadar ağır bir soğutucuyu İ7 7700K gibi bir işlemciye takmanızı önermem. Zira Skylake'de ki gibi kırılma, yamulma vb. sorunlar oluşabilir.

O kadar ağır bir soğutucuyu İ7 7700K gibi bir işlemciye takmanızı önermem. Zira Skylake'de ki gibi kırılma, yamulma vb. sorunlar oluşabilir.
Peki. Diyelim ki takiyorum kullanma kılavuzunda 1151 pin için belirtilen bir yer göremedim. Neye göre yapacağım?

Peki hocam kendi termal macununu mu kullanayim bir sıkıntı çıkar mı bir de biraz ağır bir soğutucu olduğu için işlemciyi bükme veya düşüp ekran kartına zarar verir mi?
Eğer montajı doğru şekilde yapıp tüm yükü işlemciye vermezseniz hiçbir problem yaşamazsınız. Termal macunuzun marka modeli nedir? 5-10 liraya alınmış bir macunu kullanmanızı önermem. Partikülleri küçük, iletkenliği ve yoğunluğu yüksek bir termal macun tercih edin. Muhtemelen overclock yapacağınız için kaliteli bir macun uygulamak zorundasınız.

Henüz içinden çıkan dışında bir macun almadım almam gerekir mi ? Ve taktigimda ram slotlarını kapatır mı? Anakartim Z270 gaming m7

Ben önerimi sundum, arkadaş da uyarısını yapmış. Ayarlamak size kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…