Deep Cool Lucifer v2 vs Cooler Master Hyper 212 Evo

Evet eminim. Gryphon z87 GTA 5 için sistem toplama rehberinde kullanılmıştı. 4 ram slotundan sadece 1'ini kapatıyordu.
Şu yorumları tam okuyup inceleyip yorum yapsanız çok iyi olacak. Yorgan gitmiş kavga bitmiş siz ney den bahsediyorsunuz ''Emin misin '' yazarken bak altta resim de atmışım .

Deepcool lucifer v2 yi inceledim ve Coolermaster Hyper 212 Evo dan baya iyi diyebilirim,boyutu 16.5 cm filan nerdeyse her anakarta sığar normal boyuttaki ve soğutmasını o kadar beğendimki k ibareli bir işlemciye geçtiğimde O.C. için bunu tercih edecem Coolermaster hyper 612 ile aynı performansta sayılır 6x6 heatcoil var 612 de de 6x6 heatcoil var ama Hyper 212 Evo da 4x4 heatcoil bulunuyo ve metal bloğu daha az hem bu soğutucular da en önemli şey metal blok büyüklüğü o ısı dağıldiktan sonra zaten ısı atılmış oluyo yani işlemci soğutucusuna 2 fan takıp satanlar var çok bir etkisi olmuyor kendim şahit oldum ve metal blok büyüklüğü önemli.

Şu yorumları tam okuyup inceleyip yorum yapsanız çok iyi olacak. Yorgan gitmiş kavga bitmiş siz ney den bahsediyorsunuz ''Emin misin '' yazarken bak altta resim de atmışım .
Aynı anakartı kullanmadığımız için senin ankartın da ram slotu kaplayıp kaplamadığını sormamıştım. Çift kanal kullandığım için Hyper 212 nin 1 slot kaplaması benim için bir sorun teşkil etmiyor. O yüzden de hyper 212'nin ram slotu kaplamadığını biliyorum dedim (kendi anakartım için). Anakartımın modelini de ilk mesajda belirttim. Yanlış anlaşılmaya sebep olmuş olabilirim. Yinede ilgilenip mesaj atıp fotoğraf yüklemişsin. Teşekkür ederim.

Cevabın için teşekkürler . Video incelemelerinde fark ettim ki fanı bir kaç yaprak yukarı takılabliyor. Bu da RAM'leri kurtarabilir sanırım. Tercihimi Lucifer v2 den yana kullanacağım. Aldığım zaman incelemesi burada olur. İlgilenip mesaj atan herkese teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…