Deep Cool Multi Core x8 vs N8 Ultra

sarpergs

Kilopat
Daha fazla  
Casper dizüstü bilgisayarım için soğutucu bakıyorum. Başlıkta belirttiğim modeller arasında kaldım. Bu modellerden hangisini seçmeliyim? Ya da önerebileceğiniz başka modeller mı? Bütçe 250-300 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarınız metal kasa değilse bunlar pek işinizi görmez. Laptopu biraz yerden yükselteceği için hava alışı biraz daha iyi olur o kadar. Bunun yerine toz temizliği ve Thermall Grizzly Kryonaut ya da CM Mastergel Maker gibi kaliteli bir macun ile macununuzu yenilerseniz daha faydalı olur. Soğutucu alacaksanız da aşağıdaki gibi vakum tipi bir soğutucu ek olarak faydalı olabilir. Şahsen aşağıdaki Zalman soğutucuyu kullanıyorum 3 senedir ve dişe dokunur bir faydasını göremedim. Şimdiki aklım olsa almazdım. Tek faydası koltuk, yatak gibi yüzeylere koyunca sert ve düz bir zemin sağlayıp laptopa hava alacak alan sağlaması oldu.

Online Shop Vakum Taşınabilir Notebook Soğutucu USB Laptop Soğutma Fanı Hız için Ayarlanabilir Hava Harici Açılan 15 15.6 17 inç | Aliexpress Mobile

ZALMAN - ZM-NC3500

Zaten grizzly krynout kullaniyorum islemcim yük altinda 85 dereceyi gecmiyor ama bu degerler turbo kapalı ve biraz voltaj dusurerek elde ettigim degerler. Turboyu açtığımda sicakliklar 97-98 lere varıyor. En azindan sogutucu ile bu sicakligi daha aşağılara çekmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…