Saint Lucia
Gigapat
Daha fazla
PK550D çıkmıyorsa alınır, pek iyi değil ama idare eder.
Hocam idare eder dediğiniz kısım tam nedir? PSU'lara pek hakim sayılmam. Çok kötü PSU'lar gördüm kullandım. Eksiklik nerede tam olarak? Biraz açıklarsanız yeter.
Hocam idare eder dediğiniz kısım tam nedir? PSU'lara pek hakim sayılmam. Çok kötü PSU'lar gördüm kullandım. Eksiklik nerede tam olarak? Biraz açıklarsanız yeter.
Mümkünse PK550D, A550BN ve NZXT C550 alınabilir ama fiyatlarına bakmadım epeydir. Bütçeyi aşma lüksünüz hiç yoksa da yapacak bir şey yok.
Hocam güzel anlatmışsınız durumu. Alınmayacak PSU markalarına ve alınacak PSU markalarına baktıktan sonra kendimce aklıma yatanı almayı düşündüm. Tabii markadan ziyade model önemli.
Önerilen modeller (genel olarak söylüyorum) 1K'nın üstünde hep. Düşüp taşınıp bakacağım. Dikkatinizi çeken bir model olursa lütfen paylaşın.
Burada HV Pro varmış 1016 TL 550W:
Arkadaşın önerdiğini alın.Teşekkürler hocam ilgilendiğiniz için. İstek listeme ekledim.
Bu bütçe de dün konularda gezinirken ZALMAN ZM500-TXII 500W 80 PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da şu Zalman'ı görmüştüm.
FSP ve Zalman çok önerildiğini görüyorum.
Son kez tecrübene istinaden.
Önerdiğin mi, benim konuda sorduğum mu, yoksa Zalman mı hocam?
Teşekkürler hocam ilgilendiğiniz için. İstek listeme ekledim.
Bu bütçe de dün konularda gezinirken ZALMAN ZM500-TXII 500W 80 PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da şu Zalman'ı görmüştüm.
FSP ve Zalman çok önerildiğini görüyorum.
Son kez tecrübene istinaden.
Önerdiğin mi, benim konuda sorduğum mu, yoksa Zalman mı hocam?
Şimdi bu modelin TX ve TXII olan versiyonu var. TX olan group regulated değil ama iç yapısında bir iki sıkıntısı var. Üstüne bir iki testine de yansıyor bu, detaya girmeyeyim kafanız karışmasın. TXII için bir şeyler değişmiş midir bilmiyorum ama TX serisi epey fikir veriyor, o yüzden alınmaması daha iyi. HV Pro şu an en ideal ürün gibi.