GökhanBey Hectopat Katılım 24 Şubat 2015 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2015 #1 Merhaba Arkadaşlar. Bir haftayı aşkın süredir fan kontrolcü arıyordum, hizlial.com 'da bu modeli gördüm çok hoşuma gitti. Sizce alsam stabil bir şekilde kullanabilir miyim? veya önereceğiniz bir marka var mı?
Merhaba Arkadaşlar. Bir haftayı aşkın süredir fan kontrolcü arıyordum, hizlial.com 'da bu modeli gördüm çok hoşuma gitti. Sizce alsam stabil bir şekilde kullanabilir miyim? veya önereceğiniz bir marka var mı?
Cebrail Ekici Kilopat Katılım 13 Ağustos 2014 Mesajlar 305 Yer Kilis Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Şubat 2015 #2 Buradan almanı tavsiye ederim. www.hepsiburada.com: Deep Cool Rockman PWM Ön Panel 3.5" Yuva Analog Mavi Fan Fiyatı
Buradan almanı tavsiye ederim. www.hepsiburada.com: Deep Cool Rockman PWM Ön Panel 3.5" Yuva Analog Mavi Fan Fiyatı
GökhanBey Hectopat Katılım 24 Şubat 2015 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2015 #3 Peki kullanışlı mı? Aldığıma pişman olur muyum?
Cebrail Ekici Kilopat Katılım 13 Ağustos 2014 Mesajlar 305 Yer Kilis Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Şubat 2015 #4 Bilmiyorum o kadar ama hizlial.com 'dan almaktansa hepsiburada.com 'dan al.