Deep Freeze Kullanımı

Yer
İstanbul/Üsküdar
Daha fazla  
Meslek
Çizgi Film
Deep Freeze kullanımı bilgisayarın performansına ve diğer bileşenlerine (anakart,işlemci,ram...) zarar verir mi, performans kaybı yaşatır mı? Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Yeni toplayacağım bilgisayarada Deep Freeze kurmak istiyorum. Online oyun oynadığım için bilgisayara Keylogger gibi virüslerin girmesini istemiyorum.

İstersen oyunlar için 2. yerel disk yani windows'un kurulu olmadığı yani klasik D:'yi tercih et. Ve Deep Freez işlemini bu diskte geçerli kıl.
Deep Freez yüzünden çok sıkıntılar yaşayabilirsin, aaa unuttum deme sonradan.

Hesabını sağlama almak istemeni taktir ettim Bir zamanlar bende yukarıdaki gibi yapıyordum. Çarın maddi açıdan değeri arttıkça etrafında kurtlar gezmeye başlıyor az çok.

Uzun zaman kullandım. Çok faydasını gördüm fakat iş yer bilgisayarında. Ev kullanımı için kesinlikle tavsiye etmiyorum. Şahsi bilgisayarda istediğin gibi değişiklik yapamayacaksan neye yarar ki?

Uzun zaman kullandım. Çok faydasını gördüm fakat iş yer bilgisayarında. Ev kullanımı için kesinlikle tavsiye etmiyorum. Şahsi bilgisayarda istediğin gibi değişiklik yapamayacaksan neye yarar ki?

Şuanda laptop kullanıyorum Deep Freeze kurulu zaten. Çok acil birşey olmadığı sürece Deep Freeze kapatmıyorum. Bilgisayarda geçirdiğim sürenin %95 lik bir oranını online oynayarak geçirdiğimden sebep dosya değişikliği yapmıyorum.

Keylogger öylebir illetki bilgisayara bulaştıktan sonra ciddi anlamda ayvayı yiyorsun. Tabi bu online oyun oynayanlar için geçerli. Kaç tane arkadaşım Deep Freeze kullanmadığı için soyuldu. Demek istediğim zaten benim şuanda kullandığım laptop yavaş genel olarak Deep Freeze yavaşlık yapıyormu performans kaybına sebep oluyormu anlayamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Online oyunlara başlarsın. Zevk alırsın. Sağlam çarın olur. İsmin çıkar. Çarın soyulur. Niye ki internet cafe de hesaba girdik. En pişman olduğum şeydir. Neyse deep freez iyidir iyi.

Online oyun oynarsan yavaşlık ya da performans kaybı yapmaz. Fakat Deep Freeze aktifken çok fazla dosya değişikliği yaparsan ve yeterli disk alanın yoksa bazen şişme yapabiliyor ve küçük dosyaları kaçırabiliyor. Ama bu çok nadir olan ve genelde hayvan gibi kullanılan cafe bilgisayarlarında görülen bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…