vayvan Kilopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 570 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2014 #1 Bu programı kurdum, farklı sürümlerini de. Hepsini sildim bir bu kaldı, ne çalışıyor ne de siliniyor. Nasıl sileceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2014
Bu programı kurdum, farklı sürümlerini de. Hepsini sildim bir bu kaldı, ne çalışıyor ne de siliniyor. Nasıl sileceğim?
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 7 Aralık 2014 #2 Silinemiyorsa arka planda mutlaka çalışıyordur. O programı/dosyayı silerken daha doğrusu silmeye çalışırken ne tür bir yanıt geliyor?
Silinemiyorsa arka planda mutlaka çalışıyordur. O programı/dosyayı silerken daha doğrusu silmeye çalışırken ne tür bir yanıt geliyor?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.471 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 7 Aralık 2014 #3 Ctrl+Shift+Alt+F6 ile pencere açılırsa şifreyi girip panelde remove yapıp kaldırabilirsin.