Deep Freeze Sorunu: Yavaşlamaya Çözüm Arıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
7
Daha fazla  
Arkadaşlar ben deepfreeze Kullanıcısıyım... Ve sadece 1 gün deepfreeze'i açık unuttum. Ve idman indirdim, o gün bu gün pc çok ağır... Önerebileceğiniz bir tarama programı yokmu, artık benim soruna tarama programımı gerek bilmiyorum ama pc çok ağır; Hangi program'İle hızlandırabilirim? bedava bir program olsa iyi olur.

Sorun tam ne anlaşılmış değil. Deepfreeze'i açık unutman ve dosya indirmen pc'yi yavaşlatmış olamazki. Sonuçta kapanıp açıldığında eski haline gelecek. En iyi antivürüs sorarsan herkes öznel yargı verir. O yüzden birtanesini indirip tara. Şahsen norton kullanıcısıyım. Glary utilities veya ccleaner gibi programlarıda tarat.

Deep Freeze'i pasif hale getir yani deaktive et, kaldır, sistemini Windows diskini takarak bir onar (Gözden geçirmiş ol) Sonra Malwarebytes anti malware indir, onunla tarat, CCleaner indir ile temizle, sonra istersen tekrar kur.

Deep Freeze'i kapatmak sorun oluyorsa CTRL tuşuna basılı tutarak görev çubuğundaki ikona iki kere tıklayıp şifreni gir. Sonra Uninstall edebilirsin. Deep Freeze yerine VMWare gibi sanallaştırma uygulamaları kullanmanı tavsiye ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…