W WANTED_KING_23 Centipat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar hep kullandığım Deep frezee standart 8.57 kurdum. Ne olduysa CTRL+alt+Shift+F6 çalışmıyor ve saat yanında simge çıkmıyor ama arka planda çalışıyor. Sadece C korurken bu sefer D, e sürücüler de bir dosya ekleyemiyorum. Nasıl devre dışı bırakmayalım? Hemen hemen şeyi denedim. Windows 10 Pro. (Resimdeki bir dosya vardı Deep frezee ye ait sanırım crackeleme dosyası onu sildim ondan sonra böyle oldu) Dosya Ekleri 1.png 5,5 KB · Görüntüleme: 63 Son düzenleme: 17 Aralık 2021
Arkadaşlar hep kullandığım Deep frezee standart 8.57 kurdum. Ne olduysa CTRL+alt+Shift+F6 çalışmıyor ve saat yanında simge çıkmıyor ama arka planda çalışıyor. Sadece C korurken bu sefer D, e sürücüler de bir dosya ekleyemiyorum. Nasıl devre dışı bırakmayalım? Hemen hemen şeyi denedim. Windows 10 Pro. (Resimdeki bir dosya vardı Deep frezee ye ait sanırım crackeleme dosyası onu sildim ondan sonra böyle oldu)
330766 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.460 Çözümler 9 17 Aralık 2021 #2 WANTED_KING_23 dedi: Arkadaşlar hep kullandığım Deep frezee standart 8.57 kurdum. Ne olduysa CTRL+alt+Shift+F6 çalışmıyor ve saat yanında simge çıkmıyor ama arka planda çalışıyor. Sadece C korurken bu sefer D, e sürücüler de bir dosya ekleyemiyorum. Nasıl devre dışı bırakmayalım? Hemen hemen şeyi denedim. Windows 10 Pro. (Resimdeki bir dosya vardı Deep frezee ye ait sanırım crackeleme dosyası onu sildim ondan sonra böyle oldu) Genişletmek için tıkla... 1. https://www.gezginler.net/indir/deep-freeze-standard.html Buradan deepfreeze'yi indirin. 2. Klasöre çıkartın ve klasörün içini açın. 3. Klasörün içindeki DFStd dosyasını açın ve kaldırın. Bu işlemler de olmaz ise format atın.
WANTED_KING_23 dedi: Arkadaşlar hep kullandığım Deep frezee standart 8.57 kurdum. Ne olduysa CTRL+alt+Shift+F6 çalışmıyor ve saat yanında simge çıkmıyor ama arka planda çalışıyor. Sadece C korurken bu sefer D, e sürücüler de bir dosya ekleyemiyorum. Nasıl devre dışı bırakmayalım? Hemen hemen şeyi denedim. Windows 10 Pro. (Resimdeki bir dosya vardı Deep frezee ye ait sanırım crackeleme dosyası onu sildim ondan sonra böyle oldu) Genişletmek için tıkla... 1. https://www.gezginler.net/indir/deep-freeze-standard.html Buradan deepfreeze'yi indirin. 2. Klasöre çıkartın ve klasörün içini açın. 3. Klasörün içindeki DFStd dosyasını açın ve kaldırın. Bu işlemler de olmaz ise format atın.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.919 Çözümler 245 17 Aralık 2021 #3 WANTED_KING_23 dedi: Arkadaşlar hep kullandığım Deep frezee standart 8.57 kurdum.Eki Görüntüle 1244319 Ne olduysa CTRL+alt+Shift+F6 çalışmıyor ve saat yanında simge çıkmıyor ama arka planda çalışıyor. Sadece C korurken bu sefer D, e sürücüler de bir dosya ekleyemiyorum. Nasıl devre dışı bırakmayalım? Hemen hemen şeyi denedim. Windows 10 Pro. (Resimdeki bir dosya vardı Deep frezee ye ait sanırım crackeleme dosyası onu sildim ondan sonra böyle oldu) Genişletmek için tıkla... Denetim Masası'ndan kaldırmayı denediniz mi ? Kaldırmadan sizden şifre sorması gerek.
WANTED_KING_23 dedi: Arkadaşlar hep kullandığım Deep frezee standart 8.57 kurdum.Eki Görüntüle 1244319 Ne olduysa CTRL+alt+Shift+F6 çalışmıyor ve saat yanında simge çıkmıyor ama arka planda çalışıyor. Sadece C korurken bu sefer D, e sürücüler de bir dosya ekleyemiyorum. Nasıl devre dışı bırakmayalım? Hemen hemen şeyi denedim. Windows 10 Pro. (Resimdeki bir dosya vardı Deep frezee ye ait sanırım crackeleme dosyası onu sildim ondan sonra böyle oldu) Genişletmek için tıkla... Denetim Masası'ndan kaldırmayı denediniz mi ? Kaldırmadan sizden şifre sorması gerek.
330766 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.460 Çözümler 9 17 Aralık 2021 #4 ReloadingData dedi: Denetim Masası'ndan kaldırmayı denediniz mi? Kaldırmadan sizden şifre sorması gerek. Genişletmek için tıkla... Denetim masasında olmuyor maalesef ki.
ReloadingData dedi: Denetim Masası'ndan kaldırmayı denediniz mi? Kaldırmadan sizden şifre sorması gerek. Genişletmek için tıkla... Denetim masasında olmuyor maalesef ki.
W WANTED_KING_23 Centipat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #5 C sürücüne yüklerken bu sefer diyer sürücüleride etkiliyor çok şaşırtıcı o crack dosyasını silmeseydim keşke
C sürücüne yüklerken bu sefer diyer sürücüleride etkiliyor çok şaşırtıcı o crack dosyasını silmeseydim keşke
330766 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.460 Çözümler 9 17 Aralık 2021 #6 WANTED_KING_23 dedi: C sürücüne yüklerken bu sefer diğer sürücüleride etkiliyor çok şaşırtıcı O crack dosyasını silmeseydim keşke Genişletmek için tıkla... Hocam dediğimi denediniz mi?
WANTED_KING_23 dedi: C sürücüne yüklerken bu sefer diğer sürücüleride etkiliyor çok şaşırtıcı O crack dosyasını silmeseydim keşke Genişletmek için tıkla... Hocam dediğimi denediniz mi?
W WANTED_KING_23 Centipat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #7 Tabikide hep denedim bunları kaldıki devredışı bırakmadan kaldırmasına izin vermez Dosya Ekleri resim_2021-12-17_164124.png 4,3 KB · Görüntüleme: 37
330766 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.460 Çözümler 9 17 Aralık 2021 #8 WANTED_KING_23 dedi: Tabii ki de hep denedim bunları kaldı ki devre dışı bırakmadan kaldırmasına izin vermez. Genişletmek için tıkla... Hocam görev çubuğundaki Deep Freeze'yi bulun ve Shift tuşuna basarak tıklayın açılacaktır. Şifreyi biliyorsanız yaparsınız yapamazsanız format atacaksınız.
WANTED_KING_23 dedi: Tabii ki de hep denedim bunları kaldı ki devre dışı bırakmadan kaldırmasına izin vermez. Genişletmek için tıkla... Hocam görev çubuğundaki Deep Freeze'yi bulun ve Shift tuşuna basarak tıklayın açılacaktır. Şifreyi biliyorsanız yaparsınız yapamazsanız format atacaksınız.
W WANTED_KING_23 Centipat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #9 şifreyi biliyorumda f6 kombinasyon veya şhift yada simge yok çalışmıyorda
330766 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.460 Çözümler 9 17 Aralık 2021 #10 WANTED_KING_23 dedi: Şifreyi biliyorumda F6 kombinasyon veya şhift ya da simge yok çalışmıyorda. Eki Görüntüle 1244344 Genişletmek için tıkla... O zaman hocam format atmak zorundasınız yapacağım bir şey kalmadı.
WANTED_KING_23 dedi: Şifreyi biliyorumda F6 kombinasyon veya şhift ya da simge yok çalışmıyorda. Eki Görüntüle 1244344 Genişletmek için tıkla... O zaman hocam format atmak zorundasınız yapacağım bir şey kalmadı.