Egmtnc Kilopat Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 21 25 Mart 2020 #1 Öğrenme amaçlı olarak derin öğrenme çalışmaya başlayacağım. Bu konu ve interpolasyon uygulamaları hakkında bildiğiniz sağlam kaynak veya bu konuyla ilgisi olan biri var mı? Beni bilgilendirebilir mi acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2020
Öğrenme amaçlı olarak derin öğrenme çalışmaya başlayacağım. Bu konu ve interpolasyon uygulamaları hakkında bildiğiniz sağlam kaynak veya bu konuyla ilgisi olan biri var mı? Beni bilgilendirebilir mi acaba?
Arleigh Burke Hectopat Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 978 Çözümler 1 Yer IBM 5150 25 Mart 2020 #2 Soruyu tam olarak anlayamadım. Deep learning ile interpolasyon mu hesaplamak istiyorsunuz? Şöyle bir kaynak var. Unsupervised deep learning for data interpolation Data denoizing with feedforward auto-encoders. medium.com Artı 0 Eksi
Soruyu tam olarak anlayamadım. Deep learning ile interpolasyon mu hesaplamak istiyorsunuz? Şöyle bir kaynak var. Unsupervised deep learning for data interpolation Data denoizing with feedforward auto-encoders. medium.com